Jump to content
Българският форум за музиканти

johnatan

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

johnatan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Спрях се на Studio Projects b1 и го поръчах Знам че е така и за това питам вас, хората с опит, преди да купя нещо по-евтино. Не бих искал да купя скъп микрофон, без да имам какъвто и да е опит. Звучи приятно, къде казваш ще е студиото?
  2. Благодаря ти за отговора, много ми помогна с избора!
  3. Да, на кондензаторен микрофон съм се спял, но в thomann.de има кондензаторни микрофони и от двата вида: http://www.thomann.de/gb/large_diaphragm_mics.html htpp://www.thomann.de/gb/condenser_microphones.html До момента съм събрал звуковата карта M-Audio Fast Track MKII, монитори YAMAHA MSP3, слушалки AKG k77, keyboard AKAI SynthStation 25 Освен микрофон, на този етап не планувам закупуването на друга техника. Вокалите, които ще се запиват, ще са със спокоен тон Самият микрофон не бих искал да е много чуствителен, защото нямам шумоизолирано помещение, но ми се иска вокалите да звучат добре..
  4. Здравейте, Искам да превърна няколко идеи в завършени проекти и започнах лека-полека да си обзавеждам домашно студио от ebay. Стигнах до микрофона и не ми дава мира следният въпрос - защо във всички теми по форумите, където се търси микрофон за домашно студио, се препоръчват "Large-diaphragm Microphones", а не вокални микрофони и по-добре ли е да си купя например Behringer B1, вместо Rode M2 - цената е еднаква? Микрофонът ще се използва само за записване на вокали в домашни условия. Моля за вашето мнение по въпроса и за препоръки за популярен модел микрофон от ниския/средния ценови клас, който ще ми ми свърши добра работа на първо време.
  5. Да направим референдум, дали да има референдум за АЕЦ Белене?

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.