Jump to content
Българският форум за музиканти

messiah

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by messiah


 1. Става въпрос за сериозно бачкане, не е важно нивото на свирене да е топ, просто да могат да се изсвирят нещата с достатъчно тренировки. Важно е човекът да има достатъчно време за свирене и възможност за туриране. Гледа се напред към презаписване на парчетата с живи барабани, участия след като приключи пандемията и след това - втори албум. Поздрави!


 2. Здравейте, колеги,
  Наскоро издадох дебютният си албум, който ще претърпи голяма реконструкция. Изданието се води метъл, но не е типичният метъл албум - концептуален е.

  Търся барабанист от София, с който да работим над парчетата. Имам оборудвано студио и прилични барабани.
  Дайте му едно ухо и ако ви харесва ми пишете. Албумът е разделен на две части: в първата има повече китари, във втората повече пиана.

  https://www.youtube.com/watch?v=paVmRiuHjLg&list=PL14_sODc-H-xiTwn8JV0XfAKpAq7OVTN0


  Поздрави и успешна седмица!


 3. Магнетик не отпада,аз пея с Магнетик (и с ТРУС в случая), нямаме нищо общо с Металика, свирим модерна авторска музика на английски език и ще ни е първи лайф в този състав. Отпаднаха Летците и след това Eagle heart. Но съм ви подвел, за което извинявайте - най-вероятно ще има кой да ги замести и т.н. каза Камен. Разбрах, че си фен на Мейдън - ние ще правим wicker man и run to the hills с ТРУС, да не дублираме песните :D За озвучаване говори с Камен - Мартин, до колкото разбрах ще е добре централното и ще има монитори, но трябва да си носите кубета, ако искате вие да си се чувате. Разположението е добро, отзад са сгради и звука отива напред.


 4. Една нова песен, която разработвам и в момента (дори си няма име) е още на ниво музика направена на програма и полуготов текст и канто. Скоро се надявам да запиша вокалите и мелодия с истински инструменти. Има още много за преправяне, надявам се да ви хареса:
  http://www.youtube.com/watch?v=JAnsrKJrBSU

×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.