Jump to content
Българският форум за музиканти

AcousticGuitar

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

AcousticGuitar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Доста е странно, че никой не спомена Kirk Hammett. Както и моят любимец Daron Malakian от System of a Down :guitar:
  2. Добре ама как да включа китарата към компа ? Пак трябва нещо - пак струва нещо. Слушалки 30-40 лева - пак пари и т.н.... А на мен ми предлагат кубе Behringer 15W(сигурно се сещате) за 80 лева. Схващате ли, че другият вариянт ще ми излезе по-скъпо. Ама се пка искам да свиря нещо хард по принцип. Само китара и кубе вадят ли желаният от мен звук () ? Знам, че няма да си зема кит. и да почвам с металщината, но питам по принцип ? Благодаря на хората, който ми обърнаха внимание в този форум !
  3. В коя група мога да чуя как този Slash свири ? Освен ако съм слушал групата 5 години и не знам, че китаристът се казва Slash !!!
  4. Модератори - Sorry отново - Трийте. Пак сбърках. Този форум-сайт има най-любезните и печени модератори.
  5. Ако някой продава електрическа китара и кубе или нещо към което да се включи китарата да пише. Нямам осебено много пари. Някой ще каже кажи какви пари ама то от вас зависи. Казвате сума и започвам да събирам от баби и роднини. Дайте някфи съвети и т.н. Ако го напиша това в отдел (за борба с липсата на пари ) купувам/прод..... никой нищо не ще каже. Help & Sorry на модераторите :guitar:
  6. ААА, к'ъв съм тъпак. Чак сега видях, че съм го написал Yngwee - извинявам се на всички негови фенове както и на баща ми (той ме запали по него).
  7. Благодаря, че ме поправи. Винаги съм си мислел че се пише Malmsteen, но един сайт ми разби представите. ОК - На ново: Yngwie Malmsteen Rocks
  8. Аз на моята и викам Фак, защото е Factor. Ще доживея ли да имам китара на която да викам Фенд :guitar:
  9. Yngwie Malmstein ( Children of the sea), Richy Blackmore &.... Абе въобше всички от старите групи от родът на BlackSabbath, Deep Purple, Whitesnake & other...........
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.