Jump to content
Българският форум за музиканти

synchu

VIP listed
 • Content Count

  5,549
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  85

synchu last won the day on April 4

synchu had the most liked content!

Community Reputation

2,288 Excellent

About synchu

 • Rank
  Sandman The Dreamcatcher
 • Birthday 12/12/1976

Previous Fields

 • Инструмент
  Не свиря-само зяпам тук:D

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.soundcloud.com/synchu
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ...от гората
 • Interests
  АД.

Recent Profile Visitors

2,654 profile views
 1. synchu

  Кафеджии има ли?

  Ти си сигурен, че няма да правиш совалка? Нали за кафе става въпрос? Добре, че съм с La Pavoni ...
 2. Чудеса и вълшебства никъде няма. Просто някои се справят по-добре от други, а и ToneKing използват малко по-различен подход, който дава отлични (за мен) резултати.
 3. Аз бих препоръчал ToneKing IronMan 2, но какъвто и да е атенюатор винаги ще има известна разлика в звука. Ironman-a е най-доброто, според мен, като запазва (поне моето субективно) "усещане" при взаимодействието с усилвателя. Следва да се има предвид, че използвам преди всичко чисти усилватели или с относително малко драйв.
 4. Проблеми няма освен ако разминаването не е прекалено голямо, което няма как да разбереш, без подходящи измервания, което при наличието на >300 волта DC не го препоръчвам в никакъв случай. Тогава са възможни и повреди, а иначе дали звука те удовлетворява е съвсем отделна работа
 5. От масово произвежданите в момента - 6V6 се заменят с 6V6 Руските (те и без това голяма част от предлаганите са ребрандирани руски) 6P6S са си 6V6 - това, което е важно, ако се купуват NOS (new old stock - т.е. неизползвани от старо производство) е че трябва да са тествани и второ трябва да са със съпоставими характеристики (т.нар. matched)! Второ е важно за каквито и да се купуват. Обяснението е дълго и широко защо, както и как, кога и какво може да се направи или съответно случи, ако не са. Сменят се и двете.
 6. Има такива. Brian Wampler постна точно такъв от буута си от последния NAMM. Забравих марката обаче.
 7. Давай и аз няколко комплекта имам наоколо дето отлежават...
 8. Това зависи от твърде много променливи Какъв/кой е усилвателя?
 9. synchu

  Кафеджии има ли?

  Те всички си въртят горе долу едни и същи кафета. Няколко пъти взимам от тук (само онлайн поръчка): https://montecristo-coffee.com/produkt-kategoriya/прясно-изпечено-кафе/ Африканските са им много читави. Dabov винаги е опция и през месец излиза с интересни кафета, но там понякога е hit & miss ситуацията и разбира се, цените са малко по-високи. Има и разни други - на Екзарх Йосиф и Бачо Киро пресечката има едно кафене, където също пекат. Това, което съм забелязал аз - след като прекарах всички пекарни, е че Домани са най-консистентни, но пък трябва и разнообразие, така че аз използвам и споменатите Монте Кристо и Dabov и Columbus по-рядко.
 10. Супер. Почти пуснах сълза между другото - точно такава беше първата ми електрическа китара, купена от магазина на последния етаж на ЦУМ, след година събиране на стинки, стипендии и т.н. - толко много и се радвах, а беше такова дърво неземно
 11. Супер - ама, за да е в темата -> снимки отвътре, какви са измененията - > звуци?
 12. Никак не са лоши тези Риголчета...
 13. ^моля, не цитирай предходното мнение ... Иначе по темата: 1. drooble.com 2. drooble.com/search 3. Location -> <whatever>
 14. synchu

  Peavey Classic 20 - Reborn

  Айм ол абаут дъ модс форева И чакаме семпли - времето е хубаво за сезона - не търси друго
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.