Jump to content
Българският форум за музиканти

synchu

VIP listed
 • Content Count

  5,582
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  99

synchu last won the day on December 10 2020

synchu had the most liked content!

Community Reputation

2,354 Excellent

About synchu

 • Rank
  Sandman The Dreamcatcher
 • Birthday 12/12/1976

Previous Fields

 • Инструмент
  Не свиря-само зяпам тук:D

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.soundcloud.com/synchu
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ...от гората
 • Interests
  АД.

Recent Profile Visitors

2,926 profile views
 1. synchu

  Baevox усилватели?

  Това не е изцяло така или поне не при всички китарни лампови усилватели. При Дъмбъл (съответно копия/клонинги/реплики/inspired by , като Two Rock ) например крайното стъпало (особено в последните генерации и най-вече при Steel String Singer/Dumbleland/Winterland) е сравнително много чисто и звученето се формира в предусилвателя основно. Има и доста други примери.
 2. Това е маркетинг и брандиране на определена марка. Няма термин в индустрията "слушалки" от второ поколение Колко са добри точно тези - нямам идея.
 3. synchu

  Купувате ли на сляпо?

  ^^Струва ми се, че доста изпреварващо разглеждаме събитията и вероятните възможности Да не говорим, че винаги можеш да им пишеш и да ги питаш.
 4. synchu

  Знаете ли как ?

  Същите функции за синхронизация на мултикам има и DaVinci. Това за хардуера и нямането на мощ беше вярно преди няколко години, но вече далеч не е така. Все таки, нямам намерение да убеждавам никого. Има достатъчно достъпни материали, DaVinci има и напълно достатъчно функционална, безплатна версия.
 5. synchu

  Знаете ли как ?

  Преди всичко за Mac има версия Чудесен софтуер, със съответните си недостатъци тук там Color Grading-a му е топ в индустрията, а възможностите за редактиране последните две години се увеличиха многократно, което беше и критикуваната част. Много съм доволен. Има и фрии версия. "Студио" версията освен повече възможности и по-бърза работа е с безплатни лайфтайм ъпгрейди.
 6. synchu

  Знаете ли как ?

  DaVinci Resolve винаги препоръчвам аз Автоматизацията на много от необходимите дейности за такъв клип е на доста високо ниво, но си изисква време за разучаване.
 7. ^ както и в музиката, така и в писаното слово, понякога паузата е по-важна .... https://lmgtfy.app/?q=метафора и спираме с офтопика.
 8. Въпросът е, че авторът вероятно иска да звучи като Marshall JCM/JMP/JTM, което е звукa на Marshall....
 9. synchu

  Избор на аудио интерфейс

  ^^Отлично разбирам какво казваш. Мисълта ми е дефинирането на оригинала - защото Chris Lord Alge например, или който и да е, го е чул по начин, по който ние няма как да го чуем, ако не сме в неговата конфигурация, която е конфигурация, която той си е направил спрямо неговия начин на работа и как иска да чува нещата. А той прави оригинала Който пък как звучи в студиото и как е отработен е съвсем друга работа Все таки - не това е темата, а и няма кой знае какво значение.
 10. synchu

  Избор на аудио интерфейс

  To тази работа с "оригинала" е цяла друга поредица от томове събрани съчинения
 11. synchu

  Избор на аудио интерфейс

  Motu за Windows е сериозен хазарт, но не пречи да се пробва
 12. ^^Хъх Не ми се спори, не мисля да го правя и няма и много смисъл. Аз не бих си го взел точно този DSL.
 13. Ти май по-добре от него знаеш какво иска и съответно съкровените му мечти, защото аз не останах с впечатление да знае и затова пита и търси и алтернативни предложения, ако прочетем какво пише Сега - без да разбиваме мечтите на хората - Marshall DSL15 една от немалкото стабилни пръчки в производството на Marshall и съответно Orange Tiny/Dark Terror & Blackstar HT20, например, много повече се доближават до търсените звуци на "големите братя" на DSL15 отколкото самия той.
 14. synchu

  Избор на аудио интерфейс

  Е това едва ли е така - хората си записват - просто вероятността да има някаква драма е по-голяма. От друга страна - може и да няма Аз имам id4 - интерфейсът си е ок - но зависи на каква конфигурация се използва и не няма общо със стабилността на RME.
 15. synchu

  Избор на аудио интерфейс

  Ако търсиш стабилност на драйвери и ниска латенция под Windows - RME. Останалите всички са ок като функционалност, но RME e друга категория, като става въпрос за стабилност.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.