Jump to content
Българският форум за музиканти

synchu

VIP listed
 • Content Count

  5,535
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

synchu last won the day on November 2

synchu had the most liked content!

Community Reputation

2,274 Excellent

About synchu

 • Rank
  Sandman The Dreamcatcher
 • Birthday 12/12/1976

Previous Fields

 • Инструмент
  Не свиря-само зяпам тук:D

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.soundcloud.com/synchu
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ...от гората
 • Interests
  АД.

Recent Profile Visitors

2,552 profile views
 1. Да е сериозна, сериозна колко да е сериозна темата. Има около 1326 други фактора, освен масивното тяло/топ, които определят инструмента.Аз, да кажем, имам и акустична китара, която е >2.5К и страниците и дъното са ламинат и е инструмент, който звучи прекрасно. Имам относително солидна база за сравнение Или звучи добре и е добре изработен инструмент или не е така - друг критерии няма. На начинаещият най-важното му е инструмента да му е удобен.
 2. Ми да яде, да яде колко да яде
 3. Ами ако стил Гибсън - един Гибсън Classic 57 и така.
 4. ^^ Аз продължавам да мисля, че ако нищо му няма - пръскане, мазане и каквото и да е няма много смисъл. Просто редовно се бърше домашната прах и така.
 5. synchu

  Животът на усилвателя....

  В смисъл? Дори и аз имам 40 и няколко годишен Traynor и 30 и няколко годишен комбо усилвател... сигурен съм, че има доста по-стари във форума. По света да не говорим... Ето например Фендър от 52ра ...
 6. Още ми дължиш половин Мерцедес или поне една задна джанта ...
 7. Единствено поръчка във Фарнел/НЮ Арк през Комет, но изборът не е особено голям и цените са високи. ТюбТаун, Банзай и Мюзикдинг от Германия са най-добрия избор за мен. Визирам високо волтови кондензатори
 8. По принципе е възможно На практика, ако не си поръчаш да ти направят специално за теб (десет хиляди бройки, например) според мен е много вероятно да не намериш. Разбира се винаги е възможно на единия от двойката да му сложиш резистор и да намалиш стойността с колкото ти трябва. Но чак единия да е линеен, другия логаритмичен и с различни стойности - няма как.
 9. Каква стойност? https://www.musikding.de/Alpha-Pot-9mm-100k-log-dual-concentric
 10. Според мен е същата работа. Колкото има разлика между два големи (различни серии), толкова между малък и голям. Малкото просто е SMD монтаж на същите компоненти (доколкото OP amp произведен 80-те е същия като SMD аналогът му след 2010 - който на теория трябва да е с по-добри параметри, което на практика в китарния свят не винаги е равнозначно на по-добър звук ).
 11. E не е разбира се То това му е хубавото... Ако искаш чист чист - Suhr Kokoboost например и още много има.
 12. synchu

  Грешен импенданс

  Не.
 13. Вече познаваш, макар и виртуално "Стандартните" кабели глава - кабинет общо взето позволяват злоупотреба по време на турнета и живи изпълнения (самият кабел - обикновено слабото място е спойката и сглобката кабел/жак). Посоченият по-горе тип кабел, ако не се мести твърде много, ерго използва се в домашна обстановка и/или студио е абсолютно ок.
 14. synchu

  Кафеджии има ли?

  Дисклеймваш, за да не почерпиш нали? Защото на вид седи добре много
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.