Jump to content
Българският форум за музиканти

synchu

VIP listed
 • Мнения

  5504
 • Присъединил/а се

 • Последно посещение

 • Топ дни

  72

synchu last won the day on Септември 21

synchu had the most liked content!

Обществена Репутация

2201 Excellent

Относно synchu

 • Ранг
  Sandman The Dreamcatcher
 • Рожден ден 12.12.1976

Previous Fields

 • Инструмент
  Не свиря-само зяпам тук:D

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.soundcloud.com/synchu
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ...от гората
 • Interests
  АД.

Последни посетители

2190 профилни разглеждания
 1. synchu

  Кафеджии има ли?

  Не си казал...
 2. Ето и малко повече за The Wrong Kon Amp . Защо е кон е дълга и за някои може би объркана история, а е грешен защото са използвани разни компоненти от сгрешени поръчки (имах, например, цокли за лампи, които в момент на умопомрачение явно, преди години, съм поръчал такива за PCB монтаж), сгрешена платка за захранване от друг проект, стандартна платка за проектиране от Tube-town, която преди много години пак явно в момент на умопомрачение съм поръчал и разбира се изначално друг проект. Та преди време, може би доста стана, Mr. Jabs предостави любезно комплект станали популярни трафчета от вехто радио Акорд, както и шаси, видно предвидено за друг проект. Първоначалната идея беше да си сглобя набързо един модифициран 5F1 Champ, подобно на неговия, но бидейки известен експериментатор, тази първоначална идея пое в съвсем друга посока и в крайна сметка завърши като базиран, с известни видоизменения (може и малко повече да са) Trainwreck Rocket предусилвател в single ended EL84 стъпало. Разбира се, без да се отклоняваме от практиката на the late Ken Fischer, крайната лампа е "напръжена" до максималните по спецификация 12W отделяема мощност. Изключително симпатично и за мен отлично звучащо усилвателче, на което предстои изработване на кутия и faceplate. Традиционните снимки: Fancy a tweak или с други съкращения - R&D етапа... Inside: Outside: И разбира се малко звуци: Всички китарни партии са с усилвателя, без никакви допълнителни драйв или други педали отпред и Телекастър.
 3. synchu

  Въпос за компресори

  Моят скромен принцип последните вече доста години е - ако ми звучи добре, значи най-вероятно е добре Същото и с компресорите - е има някои компресори, които са по-добри от други, макар че и това е относително - другите пък в определени стилове са търсен ефект...
 4. synchu

  Кафеджии има ли?

  Виж за сладоледа мога да се включа донякъде експертно, след като се снабдих и с машина с компресор и след 2-3 години опит, експерименти и по-детайлни проучвания в областта
 5. synchu

  Кафеджии има ли?

  В ботъмлеса е хавата и няма да е лошо някой да ти покаже начина на работа с лоста - има си пиниз, но резултата си заслужава за мен отвсякъде. Ще стигна и аз някой ден дотам де. Засега брат ми ми прави кафе - от мен готвенето
 6. Обикновено идеята е да може да се превключва между двата чифта, когато става въпрос за смесване на музика.
 7. synchu

  Кафеджии има ли?

  Еми тази е такава с манометър.
 8. synchu

  Кафеджии има ли?

  Майсторлък се изисква за работа с левърите. На мен няколко пъти ми се получи съвсем случайно, но на Майстора му се получава всеки път. Машината мисля че беше модела над Юропикола, нещо от типа на Про. Точно тази мелачка и пробва кафето. Съвет - вземи си с автоматичен дозатор По-скромното ми мнение на капризен консуматор на кафе, тази машина произвежда може би най-доброто кафе, което за момента съм пил. Ако не беше цялата галимация и мойто нетърпение за кафе сутрин, щяхме да се обзаведем най-вероятно в някакъв момент с такава. Но то никога не е късно де.
 9. synchu

  Процесор или ефекти в лууп?

  Тука нещо не е така в горния въпрос. Съпротивлението на китарния кабел, освен ако не е стотина метра до километър е незначително в сравнение с всичко, към което обикновено е включен. Капацитивността е друга работа, но предвид останалите устройства във веригата ми се струва малко вероятно да оказва значително влияние.
 10. synchu

  Kaк да сглобим аудио кабел...

  Ми не. Линкът сочи точно там, където трябва и където е сочил последните години. Не са местили нищо, което е елементарно за проверка Пооправих го, за да не се налага да се маркира, копира и т.н.
 11. synchu

  Усилвател за домашно ползване

  Ех Макар че в случая на тестове на атенуатор идеята е да се свири тихичко, нали иначе на някои от моите съм инсталирал power scaling, работи много прилично! Абе ще ми бъде интересно все таки - на мен винаги ми е Към оригиналният питащ - най-портативната и удобна схема е усилвател + атенуатор. Е няма да е точно Кис 83та на стадион, но ще звучи повече от прилично А отделен атенуатор, защото ако смениш усилвателя - е сещаш се...
 12. synchu

  Усилвател за домашно ползване

  Има алтернативи, разбира се https://www.fluxtonespeakers.com/about/ IsoBox-овете не се класират в система за намаляване. Там всичко си е както трябва, просто чуваш това, което чува микрофона и предусилвателя на микрофона. При добро изпълнение на компонентите, това си е варианта. Иначе Fryette power station е най-доброто от атенуаторите, което съм чул към момента. С нетърпение ще чуя и дизайна на Gregg. и чисто за пълнота да вкараме системата за power scaling, които изискват модификация на усилвателя, но са доста добре звучащ вариант, макар че и тук изключваме ефекта на "набримчения" говорител.
 13. synchu

  Лампи за Bugera G5

  Т.е. еднакво ни е невъзможно да го направим и начина с конкретните въпроси изглежда най-осъществим за момента, поне докато не тръгне индексирането, съответно търсенето.
×

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.