Jump to content
Българският форум за музиканти

AnarhistHristov

новаци
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

AnarhistHristov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. не че е без захранване, ами и прецакано нещо и работи само с батерия
  2. а разлика в звука има ли?
  3. От скоро свиря и до сега винаги съм си свирил с драйва на кубето ми и не съм ползвал камиончета. Харесах си един BOSS втора ръка,но още не съм го пробвал, само че той може да работи само на батерия. Звука ще бъде ли пак същия като на захранване ? С какви батерии работят камиончетата на БОС?
  4. никога не съм казал че 35 лв е скъпо просто е Ъпсурдно при положение че нов е 39.
  5. За кво са ми 3 диста? ем звучат различно и са различни схеми и не съм тръгнал да ги продавам нито да свиря на живо, ами просто намерих стария поялник от техникума по електроника и реших да си направя нещо с него. На 29 съм и от тогава стандартите за буквено цифрово означение се е изменило доста от преди 10 години. Не си спомнам много от материала от даскало ,не че много съм ходил, и за това питах тук некви прости елементарни въпроси вие се дървите. между другото намерих си запазен ber. HD300 за 15 лв.
  6. От къде по дяволите да намеря информация че имало някви си нови стандарти и диода се означавал с ,,-R" , а резистора прилича на бобина. аз гледам колкото може по евтино да ми излезе ако трябва и тепърва книги да взимам. И реших вместо да звъня на учители от гимназията да драсна 2 реда тук. 3 диста ми излезнаха 50 лв, което е доста по-добър вариант от този да дам 35 за някъв дето нов е 39. Затворете темата!!! Не искам да им чета оплакванията повече.
  7. не говорех за ръчния труд а за това че ако даден ефект струва 39 те го пускат за 30 във базара + доставка 5лв, едва ли някой ще се стисна за 4 лв или китара струваща нова 200 те я пускат тук за 190. Чат пат излиза някоя оферта но ако трябва да чакам някой да пусне Begringer hd300 за 20 лв по добре да дам още 20 и да си го купя нов. До сега пробвах 4 схеми и съм дал 40-50лв. Ясно ми е че за 10 лв няма да стане.
  8. МНОГО МОЩНО !!!!! :metalist: Заслепявате Pantera :godbless:
  9. Squier BULLET :godbless: 190лв. е чистак нова с humb. МНОГО добър гриф, но има дребни неща в изработката които дразнят. плащаш много по малко от колкото получаваш.
  10. Песена е PARTIBREJKERS - Dugo te nema писах и по разни групи в facebook и китариста си го добавих в приятели но не ми е одобрил молбата Така че вие сте последната ми надежда моля ви се помогнете с ноти или табове все ми е едно. и на една по трудна http://www.youtube.com/watch?v=SH4Fo6zgHI0 ама тя не е важна съсредоточете се върху първата.
  11. Защо не питаш Милена в Facebook? На мен като ми трябват табове за бг песни си ги намирам и ги питам =]
  12. Няма нужда намерих си схема каято напълно я разбрах и реализирах само да попитам от къде мога да си купя кутия защото в момента схемата е налепена вурху платка? 25-30лв при положение че нов струва 39 :D:D никога .. тук всички си надуват цените
  13. Мерси много! А ако опита ми не сполучи, срещу колко лева може някой от вас да ми сглоби тази схема ако аз ви дам частите?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.