Jump to content
Българският форум за музиканти

ikoo

Members
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    бас китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://lightvocalgroup.com
  • ICQ
    0

Последни посетители

232 профилни разглеждания

ikoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Казвам се Ивайло Демидов или Ивашкин от Мефисто Пуснах това радио някъде малко след началото на годината https://darkwaveradomir.online С идеална цел е и се води първото алтернативно радио. Идеята е да събере всичко, което може да се намери от началото на 80 те до наши дни, съществуващо някъде по хардовете някъде около тези стилове уейв, даркуейв, алтернатив , авангард, експериментал, ню романтик, амбиент, нойс, пънк, постпънк и всичко което е интересно и няма къде да се чуе, но е яко В 95 процента от случаите музиката ми е дадена от самите автори с идеята да подкрепят инициативата! Останалите неща съм ги намирал най вече случайно от някой който ми казва, че има нешо интересно! можете да ми пишете на този мейл ivailodemidov@gmail.com
  2. Казвай коя е песента, че аз нямам идея да не се излагаме докато е време! хихихихи :-) Текста в БГ вариант ми е даден от друг човек, но сега се сещам, че може да е пооткраднат! :-) дай песента да видя - много се надявам това да не е така и затова искам да проверя! Ние и без това го променихме така че нямам притеснения но искамд а си видя за себе си кой какво е правил?
  3. http://www.mp3.bg/video.php?id=2945 Кажете как ви се струва звука? Много ще ми е полезно колеги да кажат какво мислят- лично аз съм си работил по него, както и по видеото де...не е мастерирано в USA :-) За мен е по важно аз да видя какво мога да направя в мизерните условия които имам ( имам предвид не мога да си позволя хардуер за много милиони ). Записвано с М АУДИО МИКРОФОН Луна и traveller на MOTU.
  4. Хора, моля ви дайте ликове към разните тутотиали и книги на тези дето са правили изадания за миксиране и мастеринг Ако не някак да се разберем да ми праите каквото имате ще съм ви много благодарен! - според мен най важното е да се чете - слуха или го имаш или го нямаш- ако го имаш имаш шанса да го развиеш ама с много отделено време. Аз лично го нямам защото трябва да се работи! Ето ви нещо над което се мъча доста време и се чудя как да му извадя по добър и здрав саунд- песента е специфична защото е бавен тежък биит но е и някакъв вид поп с тежки елементи тук таме! Слагам линк на последното което успях да направя! Искам мнения- какво мислите за звука и ако нешо фрапантно ви се чува че не е наред ми кажете - за мен е важно да чуя мнението ви! skype ivailo-balerinka icq 484099217 http://www.betinamusic.com/betinamusic_fil....5.2008%20W.mp3
  5. ikoo

    Новия ми запис

    http://www.bg-link.com/betinamusic_files/I...07%20STUDIO.mp3 Е, въпросът ми е какво мислите? Как звучи?
  6. Знаете ли това са записи, направени в един много щирок диапазон- например "Прасетата" са правени с невероятно ограничени възможности и с техникоа, която сега не би могла да се окачестви изобщо като звук камо ли про- но виждате, че все пак е станало нещо! Има парчета които са правени съвсем скоро и те по никакъв начин не кореспонцират с първите ми такива! Самия факт че никой не прави разликч между запис и запис значи нещо! Хубаво е да ми казвате за кое -праче става дума ! Наистина това е един преиод от много години бих казал около 8.
  7. Пичове аз затова съм сложил тук нещата да чуя мнения- давайте- не ме притеснява нищо просто искам да чуя мнения- за мен те са много много важни! :-) Звучи толкова колкото ми стига професионализма - както вика един приятел- ако не звучи достатъчно добре значи толкова ми е професионализма :-) Какво да се прави ! Ще дерзаеме още по добре да бъде! Иначе слушайте и давайте мнение!
  8. Искам да чуя мнение за звука- наитина енепосилно трудно да направиш звук- направил съм много песни и миксове но едва може да се каже сега съм до някъде доволен от резултата! Само четене и търсене на удобния за всеки софт и хард- това е начина но все пак може да се поучим от другите- ако има от кой де! В секция Как се прави мастеринг прочетох че един кой си бил постанл музика за да чуят всичко какво е правил та и аз реших че има смисъл да постна тук и да чуя мнения- ще е градивно за мен! Не се страхувам ако някой кже че е пълна боза но за знам че поне боза не е! може да не е макс което може да се постигне но боза не е! Наистина зависи си от стила и различните видове музика се мастерират по различен начин - на мен ми се е еналагалод а мастерирам от класическа оркестрация до хеви метъл- едно то няма нищо общо с другото- вокали- солото и хоровия вокал се извеждат различно и по различен начин! Освен това аз съм работил изключително с детски гласове които си имат пък особена специфика! Ето тук различни неша кито съм правил. Не казвам че от всички съм довлен но ше започна с най новите нешао и отивам към по стари! http://www.bg-link.com/betinamusic_files/N...amusic.com).mp3 http://www.bg-link.com/betinamusic_files/L...amusic.com).mp3 http://www.bg-link.com/betinamusic_files/B...mon.hit.bg).mp3 http://www.bg-link.com/betinamusic_files/L...isignali%20.mp3 http://www.bg-link.com/betinamusic_files/M...%20-%20song.mp3 http://www.bg-link.com/betinamusic_files/M...0-%209.9.85.mp3 http://www.bg-link.com/betinamusic_files/M...20NO%20NAME.mp3 http://www.bg-link.com/betinamusic_files/N.A.B-Praseta.mp3 http://www.bg-link.com/betinamusic_files/O...KHz%2016Bit.mp3 http://www.bg-link.com/betinamusic_files/S...n_Eliza_Ano.mp3 Клипа на това парче е засента в Президент студио :-) http://www.bg-link.com/betinamusic_files/S...amusic.com).avi http://www.bg-link.com/betinamusic_files/%...c4%ce%d1%d2.mp3 Тука има и видео ( с изключение на дир Бианка Райън ) http://www.bg-link.com/betinamusic_files/ Тези продуктти са мои и аз ги предоставям безплатно за ползване мейла ми е ivailodemidov@gmail.com mob. 0899114731 Ивайло Демидов ICQ 484099217 :-)
  9. :-) Колкото можем - бачкаме! Радвам се, че оценявате нашата работа! В това време в което живеем си е още по ценно - знаете какво имам предвид (да не изпадам в морал)! а за звука е винаги може да е по добре, но нали знаете във всеки момет човек научава нешо ново и никога не е доволен от своята работа - иска да е по добре всеки следващ път - та и ние така! :-)
  10. Колеги чуйте и вижте какво съм правил последните месеци- кажете какво мислите за продукцията, погледнете във аудио и видео секциите -някои от песните ги няма в аудио, зашото са публикувани като видео! http://betina-simon.hit.bg/index3.html видеосекция http://betina-simon.hit.bg/index2.html аудиосекция има и кавъри, но това което не ви е познато като заглавия е моя музика!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.