Jump to content
Българският форум за музиканти

drummer_93

Members
  • Мнения

    464
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно drummer_93

  • Рожден ден 03/30/1993

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Contact Methods

  • AIM
    nikolai.toshev
  • Website URL
    http://www.myspace.com/niky_toshev
  • ICQ
    0
  • Yahoo
    nicky_toshev

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Tърговище
  • Interests
    Барабани,Музика,Бас китари,Синтезатори,Нови технологии,Компютри и др.

Последни посетители

1805 профилни разглеждания

drummer_93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Обществена Репутация

  1. Айде и аз да се разпиша с нещо по-прясно - импровизация, върху самба-loop от дръм машинката. "Леко" съм се олял във времето, нооо..вдъхновението спирка няма!
  2. Мое изпълнение на парчето Quantum Factor на Planet X от Sofia Drum Day 2010 в Sofia Live Club - ноември месец. Аудиото не е с много добро качество, но все пак..
  3. Ето едно видео, в което с мои приятели музиканти от Търговище изпълняваме кавър на небезизвестното парче на Joe Satriani - Satch Boogie от миналата година на рок-фест в Търговище :
  4. Отдавна не съм качвал снимки на Ямашките, та... Реших да експериментирам малко с подредбата на сета и това е крайният резултат. Новостите по сета са : Барабанче Yamaha Wood Shell 5x13", столче Yamaha DS840, фус-машина Mapex H750A, краш Istanbul Mehmet Radiant Meidum 16" и стойка за чинел B750A. Също така смених кожите на томовете и барабанчето с Remo Emperor Clear (за томовете) и Remo Ambassador X (за барабанчето). Изключително доволен съм от тях, а Ambassador X купувам за пръв път и съм страшно доволен от нея - по-фокусирани тон и обертонове от стандартен Ambassador Coated (X модела е с 20% по-дебел от стандартен Амбасадър) - Препоръчвам я горещо!
  5. Айде и аз да се похваля с новата ми "високотехнологична" придобивка. Принципно едва ли някога бих си купил нещо такова, даже в случая не съм си го и купувал, а го получих като награда за 1-вото ми място на международен конкурс в Латвия на Paiste и Yamaha (айде време за реклама малко ). Машината е много готина - има 1000 и кусур саунда, готови патърни, луупове, семпли и кво ли още не. Много възможности за персонализация, супер е за лайв както и за студио и правене на музика. Та, стига съм дрънкал. На вашето внимание...Yamaha DTX - Multi 12
  6. Абе даже и типичен Екс не е...доста по-смилаемо е за тях, а и все пак това си е извън Планет Екс, то е ясно, че крушата не пада по-далеч от дървото и щом Донати и МакАлпайн са замесени няма да е полка (примерно), но все пак, друга група си е..малко по-комерс си звучи. Дано остатъка от албума да е по-добър и това парче да е най-балъшкото. Очаквах повече, ноо... А певеца определено не радва тук...Боулс си се справя доста по-добре в Ring Of Fire или с Malmsteen като хеви/пауър вокал - тия ню метъл изцепки нещо не се връзват.
  7. Много съм доволен, че Динакорд докараха от Oak серията на Pro-Mark и тези дни си поръчах един комплект 5A Oak с платмасови топчета и Neil Peart signature. Със сигничъра на Пиърт съм свирил много време - страшно издръжлива и удобна за мен палка. По принцип най-често свиря с hickory палки (на Pro-Mark, най-много ми издържат), но по въпроса за maple или oak - определено oak!
  8. Извинявам се, че е в фейсбук, ама го нямам на файл все още да го кача в YouTube, но когато го получа ще го кача там и ще дам линк.
  9. Хайде и аз да се разпиша с нещо, отдавна не съм поствал. Соло на барабани и jam session с един много добър китарист, англичанин http://www.facebook.com/?ref=home#!/vi...5492&ref=nf
  10. И аз съм ЗА възраждането на темата! Даже ще допринеса и аз с нещо... (Извинявам се за профанното присъствие на снимката и нейното лошо качество също така..) (Amati Nikolai Toshev signature Trash-can china in the picture..)
  11. И аз съм на твойто мнение, Драго! Pro-Mark > Vic Firth! А Nova-та на Firth са много лоша работа...взех си един чифт 5А преди лайв, изкарах лайва, после точно една 3-часова репетиция и на следващата репетиция трябваше да се простя с едната палка (счупи се през средата)...верно, не си пестя много силата, но Про-Марк ми държат 100 пъти повече. Това са палките Инак, честито за палките, колега! Със здраве да си млатиш с тях! Модела на Пиърт е много здрава работа, имам 2 комплекта от тях и нито един от 2-та няма признаци за чупене. Малко баланса им не ми е по вкуса, но като оставим това на страна са много стабилни сопичките.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.