Jump to content
Българският форум за музиканти

RebmevoN

новаци
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

RebmevoN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. аз си имам "малки тайни" преди пеене-пия бира или нещо по-алкохолно. *****това важи само ако "пеете" дет,гор и грайнд*****
  2. RebmevoN

    Метроном

    програмата fl studio(fruity loops studio) има метроном.нз колко е добър.един приятел го ползва.аз нямам наблюдения,тъй като свиря от скоро.
  3. здравейте!весела коледа! не разбирам от бас китари,но прочетох написаното,за да се пообразовам.харесва ми как сте го написали.много лесно е да усмислиш написаното,но имам едно питане:Как се настройва бас китарата?като при класическите 6струнни орфейки или има по-специален начин?
  4. RebmevoN

    Beatbox

    имам един познат,който се занимава с такова нещо.макар и да не слушам такава музика трябва да призная,че е доста атрактивно.
  5. ако пеенето е това,което наистина те кефи не се отказвай.
  6. добър си,но има какво още да понаучиш.все пак това е форум и тук има всякакви певци-от професионалисти,притежаващи прекрасни галсове,до аматьори като мен,които грухтят и квичат зверски.в този интервал ти си някъде по средата.
  7. трябва да има шоу,но не прекалено много.това за фронтмена е вярно,но пглед- нете Кинг Даимънд-това е цял теятър и не ми допада.
  8. Няма начин да пееш екстремно и да не си прееб*ш гласа.има начин това да не стане за една година-пии мноо вода преди да почнеш да издаваш нечленоразделни звуци(аз лично много обичам дет метъл и грайнд кор-типични примери за такива звуци),разпей се добре преди да започнеш с екстремно пеене и когато те заболи гърлото веднага спри.с достатъчно тренировки времето,през което ще можеш да грухтиш/квичиш ще се увеличава. успех
  9. напълно не съм на ясно какъв глас имам.мноо басов съм и само тва знам. но при мен няма зна4ение,защото аз не пея,а квича или грухтя.това ми харесва и това правя. радвам се 4е в този форум има хора,които наистина могат да пеят и ги разбират ония термини.няма зна4ение колко октови взимаш или там други подобни глупости.важното е когато пееш да се харесаш ти лично и после да те харесат и другите.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.