Jump to content
Българският форум за музиканти

vlado1113

Members
  • Мнения

    103
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vlado1113

  • Рожден ден 02/28/1979

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Последни посетители

767 профилни разглеждания

vlado1113's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Колега сменяй бридж адаптера смело! Имам същата китара stagg i 300 само че моята е произведена доста отдавна купих я на старо 2006 година а човека от който я купих я ползвал няколко години! Пробвах наскоро в един магазин чисто нова и да ти кажа направи ми впечатление че е лекичка моята е доста по тежка явно новите са по некачествени! Ако и твоята е от по старите смело сменяй ако ти е удобна! Аз сложих на моята един сей мор дънкан има разлика и си заслужава!
  2. Здравейте имам няколко педал чета два дисторжъна и един реверб ! Ползвал съм ги самостоятелно и няма праблем работят идеално! Но ги включих и трите подадох им ток от адаптера който беше стандартно само с една букса но аз му запоих още две за да мога да ги захраня! Захранването пише че е германско с пецификаций Output : 9 волта право напрежение 350mA / 3,2 VA Видях в книжките на педалите че консумират всеки по 30mA Оттук съдя че мога да захраня 10 педала едновременно че и повече! Обаче проблема е че като включа първия педал работи идеално изключвам го и включвам втория работи но в звука вкарва и едно свистене и с третия е така! А самостоятелно си работят идеално! Как мога да реша този проблем освен това че ако им купя батерии ще си реша проблема но държат 2 месеца на батерий! Има ли значение че ампа и захранването са в един и същ контакт! Всички ефекти са с един порялитет тоест минуса е вътре!
  3. asparuh75 много здрав саунд си извадил звучи лампово! Твоето изпълнение ми хареса най-много!
  4. А ако сложа този делящия се за bridge зле ли ще е ? Този делящия го мерих преди и беше 7кома единия в двоен режим към 14! А другия Bridge e към 12 приблизително!
  5. Айде де някой да пише че съм включил поялника вече! Мисля да сложа този с надпис N на Nek позиция може би си подсказва това с тази буква а F на bridge ?
  6. Здравейте колеги, имам два китайски двойни адаптера! Нямат никакви имена само отдоло на единия има буквата N а другия има F ! Мисля да ги монтирам на китарата обаче незнам кой да сложа за Nek и кой за Bridge! Този който пише N e с 5 жички и се дели! А другия е с две демек не се дели! Давайте савети кой къде да сложа ?
  7. Благодаря на всички оправих се подпрях флойда и леко натегнах пружините и се получи. Каква е разликата между лицензен флойд и нелицензен ?
  8. Закупих си китара с Floyd Rose и реших да сменя струните, старите предполагам са били стандартен размер 09 -42 аз си купих 09 - 46. Свалих старите и сложих новите за целна ми помогна клипче в Your tube. Дотук добре но като взех да настройвам китарата се натъкнах на проблим като настроя 2 стрини и посли насторя други две придишните се разнройват. И така само вдигам всяка струна като настроя 3 струни примерно после като мина на другите първите се растройват и целия флойд се вдигна много на високо струните са доста високо от грифа а китарата не е настроена. Дайте савет мисля да натегна малко пружините това дали ще помогне и на какво се дължи този проблем. Никога не съм настройвал флойд ще съм благодарен ако помогнете!
  9. Адаптера е ''Хранов'' благодаря на всички че помогнахте да разбера какъв е ! Шуми наистина по малко от другите и вади по добър звук но все пак малко нещо му липсва за да кажа идеален е! Мисля да купя един китайски да видя на какво ниво ще е в сравнение с тези и по точно двоен най добре.
  10. Определено взе да ме кефи повече звука на това адаптерче но не само а в комбинация с мидъла на стаг двата звучат идеално с драйв ! А за чис тон не са толкова добре колкото оригиналния . Казвайте може ли да се разгадае какъв е така от снимките отгоре или да го сваля и да го снимам и отдоло. Май ще търся да купя друг такъв от 8 кОм.
  11. Така си е Stagg адаптерите не са на ниво според мен Стават но за чисти неща според мен, чистата китара много приятно звучи балансирано в сравнение с другата ми китара която е с два хъмбъкъра китайски без име. Но като включа другата с дистроржън и забравям за Stagga.
  12. Адаптера отдзад е залят и е прозрачен виждат се магнитите и намотките а две планки излизат от двете страни и за тях се запойват кабелите. А отпред го стимах монтиран ето http://www.album.bg/...mages/29418591/ http://www.album.bg/...mages/29418590/ Ако може да го познаете ще кажене какъв е ?
  13. Извинявам се писал съм ома а то е килоома монтирах го от любопитство, звука не е много добър по слаб е сигнала и ми се струва че ниските се губят но има отчетливост не замазва попадал съм на китари които много мажат този е добре. Оригиналния като го вклча към компютъра и когато е с повиче драив има много шум и ако са овеличени колоните стават големи микрофонии този засега не е направил микрофония може би защото е слаб. В комбинация с другия оригинален адаптер звучат добре двата. Ще го подържа малко да го пробвам в микс как ще звучи и в крайна сметка ще си върна стария. Извода е че оргиналния на стаг си е по добре. Но и нашето родно производство за времето си е било на ниво според мен адаптера ми се струва че е от китара орфей но може би от по новите където са копирали от западните фирми.
  14. Колеги искам да попитам имам един адаптер свален от няква българска китара single coil бял и доста по тежък от оригиналните ми на китарата която е Stagg s 300. Захващането и формата са същите така че може да пасне.Измерих го дава 5,5 ома измерих и мойте бриджа е 8,58 ома а другите са към 7 и нещо. Искам да попитам заслужава ли си да го монтирам на бридж позиция имате ли наблюдения по добър ли е звука от един китайски адаптер. Мисля че ще е по слаб от оригиналните като ниво.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.