Jump to content
Българският форум за музиканти

vankata87

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

vankata87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря на всички за полезната информация. Ще качим музика в гореспоменатите сайтове. Тук съм намерил списък със сайтове, които продават музика http://www.sean.co.u...your_music.shtm надявам се да е полезен на някой. някакви насоки къде да ги търсим тези конкурси, тъй като преди известно време търсих но не намерих нищо ...
  2. Здравейте отново. Говорих с него и с удоволствие би пуснал безплатно музиката си. Следващият въпрос е освен тук, къде другаде да се "промотира"
  3. Здравейте, мой приятел, който се занимава с музика ме помоли да разбера как може да спечели от това /знание, опит, връзки, а защо не пари и слава /. Занимава се любителски /с намерения някой ден да стане професионално/ с музика - има направен албум с около 10 песни. Автор е на текстовете, сам ги изпълнява, инструментала е писан от него на Cubase мисля .... и Fruity Loops и други музикални програми. Пробвал е да се свърже с БГ радио но отговор не е получил. Въпроса ми е как може да се свърже с някои музикални или продуцентски къщи, на които да предложи услугите си. Също така може да прави семпли, лупове, инструментали и др. /не съм много запознат с терминологията, за което моля да ме извините/, които иска да продава в сайтове онлайн обаче не знаем как става това.... Много ще се радвам и ще съм благодарен ако някой може да помогне!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.