Jump to content
Българският форум за музиканти

mr.hector

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    guitarra

Profile Information

  • Gender
    Male

mr.hector's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. Аз бих пробвал да запиша директно от изхода на преампа на кубето (line out) към входа на звуковата карта (line in). По този начин прескачаш миксера, който най-вероятно е причината за лошия краен резултат който получаваш и не толкова звуковата ти карта. Ако изхода на кубето няма вградена симулация на говорител може и да не изкараш много як звук, но пък можеш да опиташ да го прекараш през кабинетни импулси и по този начин да го подобриш значително. Възможностите са много. Само, преди да предприемеш каквото и да е деиствие се подсегури да не пратиш на звуковата ти карта амплифициран сигнал, че ще гръмне хехехе.
  2. Мощно мачка!! Стабиляга си ти, знам те аз....хехехе
  3. Ok, тази сутрин в раздела Авторска музика публикувах тема под името "keep Death Metal alive" и сложих линкове към 2 мои стари парчета. По-нови неща за момента нямам записани, но участвам в един проект с който скоро ще издадем нещо, или поне това е идеята. Ще актуализирам информацията ако има новости.
  4. Привет на всички! Отварям тази тема с идеата тук да се публикуват авторски дет метал парчета, да се представат групи или самостоятелни проекти, да се формират онлайн проекти, да се дават всякакви музикални идеи, да се говори за дет метъл и бира, да се обменя опит във всичко що е свързано с този музикален стил, и най-вече хората които четем и пишем тук да си го прекарваме добре. За това последното се изисква известна доза позитивизъм, така че моля тези които са склонни към груби коментари и забележки, по-добре да си ги запазят за себе си. Казано всичко това, правя първата крачка и ви оставям две парчета от един мой самостоятелен проект. Записани са и са изпяти от мен са преди 2 години, и от тогава не съм имал време за запис на нови идеи, но скоро ще дойде и този момент. Микса е също мой, а мастеринга е от sw1tched, kойто мисля, че тук почти всички познавате (good job man!). Това е всичко. Надявам се темата да излезе сполучлива! http://soundcloud.com/user639223289/fields-of-et http://soundcloud.com/user639223289/march-to-the-dead Enjoy death metal till death!
  5. И на мен ми хареса как се получи, благодаря! Трябва да призная, че като по-млад бях малко фанатик на тая група.........,но всичко свърши със завръщането на Дейф Ломбардо.
  6. Благодаря! Дръма е програмиран с Ezdrummer, a кавъра е от един самостоятелен проект, който записах преди 2 години.
  7. Е няма как, трябва и аз да се запиша тук с нещо. Piece by fucking piece!!!!! http://soundcloud.com/user639223289/p-b-p
  8. mr.hector

    Laboga, Ran , Langowski

    Лабога Мистър Хектор е високо качествен, ръчно изработен лампов амп, който може да задоволи нуждите на всеки китарист.......стига този да знае как да си еквализира звука. Ампа предлага много звукови възможности. Аз използвам моя през кабинет Marshall 1960 Lead 4x12 Selestion g12t и не бих го сменил за друг.
  9. Аз също имам подобен проблем с моя POD HD500 когато го използвам като звукова карта, но след дълго търсене и пробване разбрах каква е причината и как се контролира. Проблема при мен е, че драйвъра на Line6 се зарежда автоматично с активирана опция Output +18db и действа като бустер. Решението е да се спре тази му опция от контрол панел всеки път когато проблема се появи или при всяко ново зареждане на драйвъра. Това е всичко. Надявам се да ти е от помощ.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.