Jump to content
Българският форум за музиканти

svilen_a

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от svilen_a

  1. Чух доста добри отзиви за "Графити Студио", някой от вас има ли опит с тях? Кое звукозаписно студио/продуцентска къща бихте ми препоръчали? Искам да запиша няколко демо песни и 1 завършена песен с видеоклип.
  2. Ще се пробвам да напиша нещо тук, пък дано ти хареса (измислям го на момента, тъй че си спестете кфалификациите хахаха): Ко са правят на вип брадъри, да им таковам техните мадъри Ко ма гле'аш кат дръвник, приличаш на смешник! Виж я таз Златка - мъжествена косматка иска някой да я млатка, Багата е пич, а Мариана - bitch. Къци лапа грозде и фъстъци, Никол припка по патъци. Орлин с жените все общува, Люси със Камелия хортува. Цял ден гледаш брадъра, или пишеш глупости във фейса, що не вземеш малко да излезеш? п.п. Мога да напиша нещо много по-хубаво, ама за по-малко от минутка толкова. п.п. 2 Сега очаквам попръжните в стил селска седянка да започнат.
  3. Може да прозвучи обидно, но в България има твърде много хард рок и метъл групи, доста повече от търсенето. В същото време поп-рок групи почти няма, а такъв стил би имал по-голям шанс за комерсиален успех.
  4. Поп-рок е моят стил - Браян Адамс, Dire Straits например. Експериментирам и с денс елементи.
  5. Добре, да речем аз имам пари за една-две песни плюс клипове към тях (понеже в БГ всичко си плащаш сам). Обаче как става промотирането им, понеже ММ вече я няма, а единствените музикални канали на родна почва са за чалга или за народна музика. Разбира се, има го и vbox7, обаче само с интернет промотиране не става. За YouTube да не говорим ако става въпрос за песен на български. Къде се излъчват видео клипове на поп и рок изпълнители? И другото гадно е, че ако песента ти е на български няма никакъв шанс да те забележат в странство. Ако пък пееш на английски тукашната публика хич няма да те слуша, народът се кефи на песни с български текст.
  6. Здравейте, аз по принцип съм текстописец, но искам един ден да изпея песен, написана от мен. Проблемът е, че нямам никакъв вокален тренинг. Трябва ми някой отдаден преподавател, защото съм напълно начинаещ. Пял съм само като дете, преди много време, от както ми мутира гласа не си го харесвам, но според мен се поддава на упражнения. Става въпрос за град София.
  7. Здравейте, още от ученик пиша текстове на английски и български. За съжаление повечето от тях няма кой да изпее, защото в момента нямам амбицията да пробия като изпълнител (така и нямах успех с намирането на група, а за соло кариера нямам средства в момента). Ако искате да ви пратя мои текстове, да видите дали ще харесате нещо ми пишете на скайп: ziu_bg
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.