Jump to content
Българският форум за музиканти

svet.k

Members
 • Content Count

  356
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

svet.k last won the day on July 5 2018

svet.k had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

About svet.k

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://svet.k@abv.bg
 • Skype
  svetlin.kolev13

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,098 profile views
 1. И от мен нещо скромно :)
 2. svet.k

  Забавна простотия

  Вързал Домати звъннал на Тони МалкоКалпав и решили да се обадят на Майк Порното да кажат на Били Шината да вземат да посвирят :) п.п. Нищо лично, обикновен хумор, харесвам ги всичките.
 3. За кой град става въпрос?
 4. Аз имах mooer trescab. Е вече го нямам!
 5. https://soundcloud.com/svett_k/zero-tolerance-death-cover-instrumental
 6. Да, от малките, квадратни са. Само единия работи добре, според мен са заминали, като се натисне за драйва, работи. На клийн канала винаги е усилен до край, само хърка като въртя. На много места са запоени, не ме бива в разпояването много. Единия е с различен цвят и има бая колофон на спойката, може да е сменян. Цялата платка може да се извади, с едни пинчета е хваната към жака и другата.
 7. Здавейте, става въпрос за Matshall mg 10. Свири с преъсвания и намаляване на сигнала постоянно, а на драйв канала няма почти никой. Когато обаче се натиснат копчетата за гейн и съответно левел, работи добре. Отворих го, има две малки платки, аз няма да мога да се справя със смяната на потенциометрите. от Пловдив съм, ако някой прояви желание да помогне ще се радвам и заплатя естествено.
 8. Не знам дали е за този раздел, но метода върши чудна работа: взимате си четка за маслени бои с твърд косъм, размер - 10-15. С нея много лесно се отсранява прах например от главата на китарата, където са ключовете, между струните. Също между струните, при адаптрите. Става и за ефекти и ампове - между копчетата и разни улейчета и прочие. Клавиатурата на компа, радиатор на процесор и дъно... Въобще всички трудно достъпни места, където се събира прах и не влиза някакъв парцал.
 9. svet.k

  Marshall DSL5C

  https://soundcloud.com/svett_k/marshall-dsl5c-demo Успях накрая да го усиля до последно най-накрая усилвателя (или поне преампа). Стана като бучнах от сенд извода кабел в процесор, от който ползвам само каб. симулация и малко ревърб, симулацията е най-близка до реалния тон. И даже така ми харесва доста повече, ще се замислям за атенюатър. Ползван е и буустър на драйв канала.
 10. svet.k

  кубе Roland CUBE 20XL

  Ако искаш да ползваш моделинг звук, препоръчвам процесор, то на практика е същото, само с него имаш много повече възможности да модулираш звука и донагласяш тона, които желаеш. Това при положение че имаш стабилна звукова уредба в къщи. Другото което е че е много по лесен за разнасяне. Като цяло моделинг комботата са с кофти тон, ревютата ги обработват после.
 11. Тва мога да го пробвам, но после ще е малко тегаво с музиката и другите неща дето издават звук.
 12. Не сработи това с изолирането на заземяването, то дори и без да е включен адаптера пак пищи. Какъв е този филтър и откъде мога да го взема (направя) ?
 13. Забравих да допълня че проблема го е имало с всички карти, които съм ползвал до сега.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.