Jump to content
Българският форум за музиканти

svet.k

Members
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

svet.k last won the day on July 5 2018

svet.k had the most liked content!

Community Reputation

71 Excellent

About svet.k

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://svet.k@abv.bg
 • Skype
  svetlin.kolev13

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,139 profile views
 1. Няма брум, и при вързани 2-3 ефекта няма пад на напрежението. Само остана да реша проблема къде да ги поместя. Може да се отворят кутиите с макетен нож, но незнам дали ще си струва, може да няма място вътре.
 2. Станаха и двата. Първия се узорих малко че ми е голям поялника, но на Роланда направих директна спойка на крачетата. Благодаря за отговорите и за темата на Бейби Томас, върши добра работа.
 3. Черно фолио можеш да вземеш- самозалепващо, после няма проблеми при свалянето.
 4. Май не е импулсен, тежи като за трансформаторен. Няма да го отварям, тия дни ще ида за елементи и ще пробвам да го направя. Обаче майтапа е пълен с тия захранвания. Оня ден търся един кабел в едно магазинче с изостанали преоценени стоки и кво да видя, захранване с накрайник за ефекти. Гледам пише 9 волта, малко но и то трансформаторно и го взех. Разбира се като се прибрах не показа 9 а цели 16 волта. Мога и него да го пробвам. Мисля да ги сложа чарколяците в няква малка кутийка и да я лепна за голямата кутия.
 5. Roland ACI - 220 e модела. Трябва 9 волта да дава. Според мен е прегрян и има окъсяване на намотките.
 6. Благодаря за отговорите, първото няма да мога да го направя, няма радиатор. На Бейби Томас изглежда лесно. Отивам до Викиват и като го направя ще пиша. Може ли всички елементи да ги навържа за крачетата им и после с изолирбанд, с цел по малък обем. То ще стърчи отвън до кутията.
 7. Здравейте, става дума за едно захранване Роланд за китарни ефекти. Трябва да е 9 волта, но дава 14 и ефектите бучат от него. 1 ампер е. Капсуловано е и не можах да го отворя. Правено е в Япония и не ми се хвърля. Въпроса е с какво мога да намаля напрежението? Мислех за резистор, но май няма да е постоянен резултата с него. Или някъв тример? Имаше интегрални схеми в комбинация с кондензатори, но не съм много в час с електрониката и моля за конкретни съвети. Благодаря предварително на тези които се отзоват на запитването.
 8. svet.k

  Съвети за бързо свирене?

  Ако не си почнал да заучаваш гами и арпежи, това ще помогне за увеличаване на скоростта.
 9. И от мен нещо скромно :)
 10. svet.k

  Забавна простотия

  Вързал Домати звъннал на Тони МалкоКалпав и решили да се обадят на Майк Порното да кажат на Били Шината да вземат да посвирят :) п.п. Нищо лично, обикновен хумор, харесвам ги всичките.
 11. За кой град става въпрос?
 12. Аз имах mooer trescab. Е вече го нямам!
 13. https://soundcloud.com/svett_k/zero-tolerance-death-cover-instrumental
 14. Да, от малките, квадратни са. Само единия работи добре, според мен са заминали, като се натисне за драйва, работи. На клийн канала винаги е усилен до край, само хърка като въртя. На много места са запоени, не ме бива в разпояването много. Единия е с различен цвят и има бая колофон на спойката, може да е сменян. Цялата платка може да се извади, с едни пинчета е хваната към жака и другата.
 15. Здавейте, става въпрос за Matshall mg 10. Свири с преъсвания и намаляване на сигнала постоянно, а на драйв канала няма почти никой. Когато обаче се натиснат копчетата за гейн и съответно левел, работи добре. Отворих го, има две малки платки, аз няма да мога да се справя със смяната на потенциометрите. от Пловдив съм, ако някой прояви желание да помогне ще се радвам и заплатя естествено.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.