Jump to content
Българският форум за музиканти

svet.k

Members
 • Content Count

  382
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

svet.k last won the day on March 22

svet.k had the most liked content!

Community Reputation

75 Excellent

About svet.k

 • Rank
  Редовно навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Китара

Contact Methods

 • Website URL
  http://svet.k@abv.bg
 • Skype
  svetlin.kolev13

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,322 profile views
 1. Като близнаци са :)
 2. Да, и на мен ми приличат на китове. Някои са некадърно оцветени. Една от снимките е от Стария град в Пловдив.
 3. Ние сме North from the South, метъл хардкор група с доста различни влияния. Търсим заместник на барабаниста си, защото той заминава в чужбина. Млада група сме (не като възраст на членовете) но вече имаме един концерт. Пускам инфо за групата и клипчета: https://www.facebook.com/North.from.the.South/ За контакти : 088 99 41 007 тук или някъде в мрежата.
 4. Резачка, реално ти трябва поне от 432 Х. да почва. Това е доста добра честота, дълга тема. Когато започнахме с групата да я ползваме нея, разликата беше доста осезаема в положителна насока.
 5. svet.k

  Избор на процесор

  От изброените, аз бих заложил на Диджитека, имат добри амп и каб симулации. Ефектите на всички са еднакви. Дижитека ми звучи по естествено, Лайн сикс не бих препоръчал по същата причина. Между другото е много важно как го настройваш самия проц, обикновенно фабричните настройки са доста зле. Аз примерно моя го пускам заедно с китара от няква песен, която ми харесва и се опитвам да постигна приблизителен тон. Не вярвай на демотата в ютюб! Наистина е най добре да се тества на място, но и това е нож с две остриета, защото за толкова кратко време не може да се прецени... Бос катана също е добър избор.
 6. Аз не казвам че не страхотен саунда, напротив, затова го пуснах в тоя топик. Просто казвам че не е аналогов.
 7. Браво тогава на Вокс, успяли са в няколко транзистора да поберат предусилвател, дисторшън, волюм, тон контрол, кабинет симулация, че и дилей. :) И Мп3 вход, щах да пропусна. :)
 8. Само последно да вметна - какво може да прави чипа друго? За мен разликата е все едно да слушаш музика от мини СД карта или от СД плеър.
 9. По тази логика и процесорите не са дигитални. Под аналогово разбирам - транзистори, лампи и т.н.
 10. Ако имаш мастър, за какво ти е атенюатор? Повечето малки лампови кубета нямат мастър, крайната лампа е на макс и си усилваш само преампа, това имам предвид за волюм педала, че все пак ще можеш да усилиш преампа, колкото си искаш, без да буташ стени и плочки. :)
 11. По добре си вземи волюм педал, ако имаш ефект лууп, сигурно ще върши по добра работа
 12. Те това е възможно най портативното Само че това дето пишат че било изцяло аналогово е търговски трик. Наскоро отворих моето - само чипове има вътре.
 13. Нойс супресора е винаги след драйв педала, или съответно след преампа на кубето. Другото няма смисъл, затова получаваш фейд ефект.
 14. Един неделно сутришен "Джъстис" за всички вас
 15. https://soundcloud.com/svett_k/voice-of-the-soul-ii
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.