Jump to content
Българският форум за музиканти

metallord

newbies
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About metallord

 • Rank
  Ослушващ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Контрабас,Китара,бас к-а.

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Здравейте! Проблемът ми започна като си купих нови струни [elexir(принципно свиря с д'дарио)], и когато бендвам първа струна на повече от половин тон тя изскача от джобчето в тремоло бара. Махнах я, изрязах долната част и я сложих на ново и това се повтори още няколко пъти, смених струната със друг модел и пак се получава. Реших да отпусна малко тремоло бара от пружините и пак продължава това. Извадих малкото черно правоъгълниче, което държи струната от долу за да видя дали не е захабено, но не ми изглежда да е. Не знам какво да правя а имам концерт след 2 дни. Помощ!
 2. metallord

  7 струни

  Мерси много за мненията!
 3. metallord

  7 струни

  Какви възможни поражения може да поеме една шест струнна китара ако и се сложат B E A D G B без 1Е ?
 4. metallord

  Какво е това?

  един познат продава това нещо,което не съм сигурен какво е... На каква цена го оценява. Ей го на :
 5. metallord

  Хубав ли е тоя бас?

  Рових се из ebay и намерих едни доста привлекателни на пръв поглед бас китари: http://www.ebay.com/itm/Fretless-Bass-Guitar-5-String-solid-neck-through-body-Active-pickups-/121132916939?pt=Guitar&hash=item1c3415a0cb и http://www.ebay.com/itm/Bass-Guitar-5-String-solid-wood-Neck-through-body-Active-pickups-/121125035956?pt=Guitar&hash=item1c339d5fb4 Цената за пет струнен фретлес бас по принцип е доста по-висока, но тези двата са правени във някво студио на някакъв без известен човечец и за това са толкова евтини. Не съм намерил начин да се свържа с него/нея за чуя самия бас как звучи. Та...със таз минимална информация можете ли да ми кажете дали има смисъл въобще да ги гледам тез баси?
 6. Здравейте, много ми е трудно да избера между Spider IV на LINE6 и Mustang I нa Fender. Разлика в цената е че фендера е по-скъп с 20-30 лв. Давам ревюта: -Мустанга: -Спайдъра: Предварително да кажа че спидера е с 500 пресета в него ,а мустанга с 24 но с опцията да си правиш сам на компа и да си сваляш онлайн още безброи много...спидера има лоопинг. Фендърчето е 20W a спидермана е 15W. Ако имате други предложения за кубета ДО 200лв.!!! давайте ги!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.