Jump to content
Българският форум за музиканти

KoZmOdIaS

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

KoZmOdIaS's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте ! Имам един проблем. Не мога да реша кое от следните неща да избера като за начало. 1во : http://www.thomann.de/gb/focusrite_scarlett_studio.htm този сет. Чувал съм добри неща за него и е на доста добра цена . 2ро: интерфейс http://www.thomann.de/gb/focusrite_scarlett_2i2.htm , микрофон http://www.thomann.de/gb/studio_projects_b1.htm + отделно слушалки , кабел , поп филтър и стойка. Разликата в цената между първото и второто е някъде около 150 лв . Искам да ви попитам кое ще е по-добре като за начало да си взема . Ще ползвам техниката за записване на вокал и за китара . Тъй като в момента финансовото ми положение не е много добро по логично е да взема първото , но ако ще има голяма разлика в качеството между тях двете , съм готов да изчакам още 1 месец за да си купя втория вариант. Моля за вашето мнение
  2. Случайно някой да знае за магазин Динакорд дали правят безплатна доставка от Thomann.de ? Гледах в сайта им ама нищо не видях ? а относно стаята просто няма как да я "третирам" твърде много пари знам , че струва.
  3. хора спрях се на това http://www.thomann.de/gb/avid_mbox_mini_pro_tools_exp_bundle.htm изглежда хубаво , но не знам дали е така . Да питам трябва ли стаята в която ще записвам да ми е обработена и в противен случай ако не е какви може да са последиците ?
  4. Проблема е че не познавам такъв човек за това се допитвам тук благодаря за отговора @Mairomaster Така ами да ти кажа съм чел много във форумите но всичките теми са някакви стари от 2008-9 Аз ти написах един по-подходящ отговор за теб който не съдържа нищо обидно, но модераторите не одобриха . Няма какво повече да ти кажа @7thString Аз нямам нищо против това което ще купя да е втора ръка , но поне качествено. Естествено понеже си нямам и грам понятие няма да разбера дали е качествено или не . И да неприятно ми е , че досаждам на някой , но нали този форум е направен за да си помагаме един на друг. Днес аз съм новия утре ще има някой нов на който аз да помогна. Моля който иска да ми пише на скайп : kozmodias за да ми помогне и да станат нещата по-бързо
  5. Здравейте ! Още от малък се занимавам с пеене и искам най-накрая да имам някаква техника и у дома. Нямам си никаква представя какво трябва да си купя и от къде въобще не съм запознат с тези работи а и няма кого да питам и за това се обръщам към вас. Не искам да правя записи като в студио - искам просто да мога да си направя скромен запис с горе долу добър звук. Гледам много хора в нета са се навъдили с такава евтина техника и им се получава доста добре . Е искам и аз ако е възможно. Сумата с която разполагам е около 500-600 лв. Моля ако някой може да ми даде повече информация ще бъда много благодарен защото не съм запознат с тези работи и си нямам никакво понятие. Благодаря предварително.
  6. Здравейте ! Търся си учител от София по пеене , няма значение дали ще е мъж или жена и по възможност да не взима скъпо.Видях една подобна тема но тя е доста стара от 2005-6 за това реших да напиша нова.Аз съм момче на 16 години което се занимава изцяло с музика и искам да ходя на уроци по поп и джаз пеене.Имам един голям недостатък - срам ме е да пея пред хората.Ако имате на идея някой, който може да ми помогне да превъзмогна "сценичната треска " , да ми помогне да изготвим репертоар , като цяло добър учител ще ви бъда много благодарен !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.