Jump to content
Българският форум за музиканти

TheRipper

Members
  • Мнения

    90
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно TheRipper

  • Рожден ден 12/02/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    Akai MPD 32

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/_sc0t7y_
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

Последни посетители

511 профилни разглеждания

TheRipper's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. След известно време умуване и заделяне на пари се спрях на тези монитори http://bad_link/studiyni-monitori-b1030a-behringer-i51637371 , след няколко дни ще са при мен. Във сайта на производителя пише, че се пускат с тази джаджа към лаптопа http://www.musicworld.bg/bg/m_20000/i_26264/BEHRINGER_UCA222.html . Интересува ме може ли да се пуснат с някакъв друг интерфейс, които има примерно 48в фантомно захранване, за да си ползвам микрофона . Поздрави !
  2. Здравейте, едно от тези двете ще ми свърши ли работа за записи в домашни условия ? http://www.musicworld.bg/bg/m_20000/i_48258/BEHRINGER_UMC_22.html http://www.musicworld.bg/bg/m_20000/i_48266/BEHRINGER_UM_2.html Гледам, че има фантом захранване Поздрави !
  3. Здравейте колеги творци ! На кратко : от половин година правя рап инструментали в домашни условия с дръм машина Akai MPD32 и обикновен усилвател с колони . Вече почнах да усещам нуждата от сериозни монитори, но и бюджета не е голям. Спрях се на един приемлив вариант http://bad_link/novi-profesionalni-studiyni-aktivni-monitori-alesis-elevate-5-i49501347 . Гледах в същия ценови клас Akai rpm3, но ми се сториха прекалено малки . Какво бихте ме посъветвали ? Благодаря предварително ! ПП: https://soundcloud.com/pmm-beats тук може да чуете
  4. Не мога да го включа вкъщи, не тръгва на обикновен усилвател, пускали сме го на пулт и работи. Ми по снимката може някой колега да го познае, да има инфо за него и да каже нещо повече, защото в google нищо не откривам
  5. Нищо общо нямат двата като гледам колега ...
  6. Здравейте, директно към въпроса : Що за микрофон е Monacor ECM-180 Studio Phantom (това пише на него) ? Става ли за студио и за записи или е за пеене на живо ? Така изглежда Евентуално ако не става за записи, какви пари мога да му взема Поздрави !
  7. Няма лепило, може би това е от светлината всичкото излишно лепило излезе при стискането
  8. Днес сложих струните. Китарата не е мръднала, изглежда здраво залепена ето снимчица http://img823.imageshack.us/i/dsc01189q.jpg/ ПП: Това черното е лак за нокти.. малко импровизирах, получи се добре като за без пари правене в домашни условия Поздрави !
  9. Благодаря за съветите Още не съм я пипал само погледнах да видя как е.. изглежда добре, утре сутрин ще я оправя и ще закача струните за да видя държи ли
  10. Еми.. надявам се ще я видя утре сутринта как е
  11. Лепнах я и съм я оставил да съхне. Мисля да я оставя чак до неделя да хване здраво. Още веднъж благодаря, че ме надъхахте така да се каже да я лепна пък каквото излезе Поздрави
  12. Мерси за съветите колеги. Ще се лепи тия дни и ще кача снимки
  13. Колеги по невнимание бутнах китарката и горката се счупи на две... направо ме боли сърцето, кажете какви пари горе долу ще е ремонта и има ли смисъл изобщо ако е много пари при положение, че китарата я взех за 150 лв. преди доста време. Благодаря предварително ПП: щях да забравя ето две снимки : http://imgcash3.imageshack.us/img844/5345/dsc01185i.th.jpg http://imgcash3.imageshack.us/img40/5770/dsc01184d.th.jpg извинявам се, че са толкова малки..
  14. Еми аз съм сложил и лепило и винтове. По здраво няма на къде
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.