Jump to content
Българският форум за музиканти

de4o

Members
  • Мнения

    99
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно de4o

  • Рожден ден 05/02/1966

Previous Fields

  • Инструмент
    какъвто падне...

Contact Methods

  • AIM
    de4o1966
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    тук-там...

de4o's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Новата ми залъгалка-ARIA STG 006,само за 149 еврея... http://www.snimka.bg/album.php?album_id=244307
  2. Аз знам две фирми,които използват концепцията на PRS и правят доста сполучливи китари,но за съжаление не особено евтини.Едната е "FAME",има ги в MUSICSTORE,а другата "PATRICK EGLE",но нея съм виждал само по магазини в Скандинавия.
  3. de4o

    Garland Tube Preamp -

    and no sample too...
  4. Определено за барабани и двата миксера няма да ти свършат работа,защото там са нужни минимум 4 микрофонни входа(като нормално се ползват 8 и повече).Иначе ти препоръчвам втория миксер-по-нова генерация е и има ефект процесор.Изборът ти за микрофон е добър за домашно студио.
  5. ...и от мен едно от "раз"... http://media.putfile.com/Jam-5
  6. Благодаря на всички за съветите,давйте още.Всъщност въпроса ми беше за микса,а не за аранжимента.Наистина някъде съм попрекалил,може би е от кофти монитори,но много ме учуди това,че доста от вас мислят звуците за синти.Всичко е правено с Reason 2.5,само ударните са от саундфонт на Тама,но и те са семплирани.Сигурно пропуските в микса ги правят да звучат така.
  7. de4o

    Death - Spirit Crusher

    Според мене за този стил музика трябва обезателно да смениш целия сет,намери нещо по-кораво и ясно,защото като запишеш китарите ще останеш без дръм.Чуй нещо на Zanev в този форум,доста добри сетове е спретнал.
  8. от 5 години само FRAMUS .009-.042
  9. de4o

    Trump Metal

    Незнам дали PEAVEY с оригиналното си лого са произвеждани в Русия,но по стечение на обстоятелствата в началото на 90-те активно се занимавах с внос на муз.техника оттам.Та имаше едно убийствено копие на PEAVEY TUBE PRE-AMP ROCKMASTER,с 2-те му лампи и спийкър симулатор,точни репродукции на DOD,по нищо неразличими от оригинала,имаха си дори серийни номера,и по-евтиния техен вариант под името UNION(предполагам,че и досега се срещат някъде),който беше 1 към 1 с DOD(като звук),но с по-скапан дизайн.Мисля,че един приятел още търкаля един такъв TUBE DRIVE,ще опитам да кача снимки.Всичко беше с невероятно качество и смешни цени!
  10. Купи си едно усилвателче и направи следната верига:микс-усилвател-бокс....
  11. това е плейбек на "Хубава си,моя горо" http://media.putfile.com/hubava-si-moja-goro върху него ще пиша китара.Дайте мнения и съвети за микса и за предстоящия мастеринг. Благодаря предварително! П.П. Може да си го свалите и да си импровизирате.
  12. ...както винаги-абсолютно прав!Аз още си държа същата от ученическите ми години-носталгия,кво да правя,пък и ми беше първата купена със собствени пари... Кухарката също е КРЕМОНА.
  13. мога да ти препоръчам BEST PRACTICE или RIFFSTER,и двете са много малки и леки,и освен че транспонират,свалят и вдигат темпото без да променят тоналността,идеални са за вадене...
  14. de4o

    помооооощ

    ...предполагам 4/4....освен ако не си по-висок от 1,30м...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.