Jump to content
Българският форум за музиканти

warwick

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About warwick

 • Rank
  Ослушващ се
 1. warwick

  Въпрос за кубе

  Напълно съм съгласен за Fender-а. Но ти препоръчвам Fender Runble 210. Взех го от musicstor.de.Има много бистър звук. Ако не вярвяш, просто иди в динакорд и го сравни с останалите. Разликата е значителна. Най-вече заради двете 10-ки.
 2. Решил съм да взема едно кубенце да прибавя към 6-цата. Пък да видим Харесал съм си тези двете. Ако някои е по-запознат с тези говорители "Aluminum-Cone" нека сподели. BXL 1800A BX 1200
 3. .Този Our Best Friend ми е добре познат. Обаче както писах по горе струните са по особенни и затова питах Дали някой е пазарувал скоро
 4. Дайте линк на някой сайт (ако някой е пазарувал скоро) от където да си поръчам струни. Може и извън България.
 5. Проблем, купих си Ърни Бол от Фактор ама се оказаха къси при все че са (Long Scale). Струните минават през тялото на баса а и той е с 24 позиции. Явно са ми необходими EXTRA Long Scale Но май няма никъде. P.S. Адмирации за Фактор.
 6. Здравейте, интеренсува ме от къде мога да си купя читави струни за 6-струнен бас. От години не съм обикалял по музикалните магазини и ще съм благодарен на малко инфо и цени.
 7. Още един глас за Александър Бахаров.
 8. warwick

  въпрос

  Започни да свириш с пръсти. След няколко месеца няма да съжаляваш.
 9. warwick

  Бас колона 300w

  Хех, предположих какво има предвид за дебелина
 10. warwick

  Бас колона 300w

  Ами просто гледах готовите колони имат високотонови и явно има защо. На тебе как ти се струва звука без?
 11. Здравейте, решил съм да си направя една колона за бас (кабинет). Поръчах си говорител "EMINENCE GAMMA - USA" 15 инча. 300W 40Hz - 40kHz. Размерите на кутията ще са 660/620/420. От тук обаче ми става малко мътно. Не знам как да сметна хорната (пищялката), както и къде да пробия отвор за бас рефлектора колко голям и т.н. За размерите на кутията също не съм сигурен взех ги от готова бас колона с приблизително същите параметри. Ако някой има идея или литература по темата ще се радвам да пише. Материяла съм го подготвил 2см ПДЧ. Остава да си купя Зеге и когато пристигне говорителя започвам. Между другото мисля да го захраня с лампов усилвател. Ама не съм намерил още, в краен случай ще е с транзисторен (поне 200W)
 12. warwick

  Бас колона 300w

  Здравейте, решил съм да си направя една колона за бас (кабинет). Поръчах си говорител "EMINENCE GAMMA - USA" 15 инча. 300W 40Hz - 40kHz. Размерите на кутията ще са 660/620/420. От тук обаче ми става малко мътно. Не знам как да сметна хорната (пищялката), както и къде да пробия отвор за бас рефлектора колко голям и т.н. За размерите на кутията също не съм сигурен взех ги от готова бас колона с приблизително същите параметри. Ако някой има идея или литература по темата ще се радвам да пише. Материала съм го подготвил 2см ПДЧ. Остава да си купя Зеге и когато пристигне говорителя започвам. Между другото мисля да го захраня с лампов усилвател. Ама не съм намерил още, в краен случай ще е с транзисторен (поне 200W)
 13. Търся школа за напреднали, по възможност за 6струнен бас. Акорди, сола и т.н. Интернет е пълен с табулатури и уроци по няколко странички но не манерих нищо съществено. Ако някой е открил нещо интересно нека пише.
 14. warwick

  Как ви се струва Brice Hxb-406 6string

  Rondo Music само продават BRICE но не ги правят.
 15. Интеренсува ме дали някой е свирил на такъв модел бас и какви са отзивите, защото ме сърбят ръцете за 6-ца и мисля да го пробвам. ето го и него : Bass
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.