Jump to content
Българският форум за музиканти

chalgasucks

Members
  • Мнения

    396
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно chalgasucks

  • Рожден ден 07/11/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male

chalgasucks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

17

Обществена Репутация

  1. След снощният концерт съм в дълбока депресия от случилото се... Винаги си носете стойките за китари когато сте на сцена !!!
  2. Е това ми е пределно ясно !!! Къстъм е истината, следващият интрумент ще е 100%, но все се тръгва от някъде. Идеята ми е, че 7-струннната закупена пак от Икономов прези пфф 7-8 години , беше жестока като изработка, за толкова пари бях адски доволен, сега 10г. по късно индонезийците яко мажат. За мен важното , че ми е удобна и звучи, постигам това за което взех.
  3. От една седмица притежавам това сладурче. Като един антифен на EMG съм доста впечатлен от 808 , инструмента е мн. удобен смисъл за 2 часа свирене вече, нямаше разлика от това ,че скочих от 7 на 8 струнна, баритона е голям плюс определено, а бриджда е адски удобнен евала на Ibanez за него, в заключение доста приятен иснтрумент, ноо като изработка ... за мен под всякаква критика!!! Предният ми Ibanez Rg7321 също е индонезийски но е с безупречна изработка , докато тази има адски мн. забележки, разбирасе не се отразяват по никакъв начин на тона или свиренето. Просто не е готино да се изръсиш прилична сума парички и да има подобни забележки.
  4. chalgasucks

    OphaN - The MagiciaN

    да трупа у нас, на вън май си има а мен питаш ли ме
  5. chalgasucks

    OphaN - The MagiciaN

    мерси, хаха е тука само блусари ли има ?
  6. E най-накря да го чуя , супер е
  7. chalgasucks

    OphaN - The MagiciaN

    Баси никой не каза,че не става, ама и никой не каза, че е яко
  8. DSP Миксера имаш редвид, софтуарния който върви с програмката ли ? Че не разбирам така?
  9. TОВА е лоша новина за мен, ще трябва да харесвам нещо нови значи
  10. Бъгове при Presonus VSL - са, че нещо ми обягват, а точно това мисля да си поръчвам др. месец
  11. chalgasucks

    OphaN - The MagiciaN

    Хайде да се похвалим и ние с едно видео https://www.youtube.com/watch?v=MVKLaSH-gvc
  12. Оп извинявай ,за грешката , с лампа не съм записвал досега(за мое съжаление) , всичко записвам на чист сигнал и след това плъгини + EQ и въртя в микса докато не ми хареса звука, нищо особенно не правя . Мерси
  13. Стъмпи, китарите са с Ez mix - metal guitar gods пресет , там сме изпилзвали настройките на Фредерик, но с доста еквалайзер!
  14. chalgasucks

    Meshuggah - Demiurge

    Ей тука се лигавихме днес и решихме да запишем наш кавър ! Дано ви хареса ! https://soundcloud.com/gentschev/ophan-demiurge-meshuggah
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.