Jump to content
Българският форум за музиканти

roskoo

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    пиано,гайда

roskoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. roskoo

    Корг па500

    Здравейте пред 2 месеца си взех корг па500 и магазина от който го взех ми сложиха един сет днес за първи път си сложих друг сет който ми го пратиха обаче стария който имах изчезна и не мога да го намеря възможно ли е по някакъв начин да си върна предишния сет или е изтрит?
  2. Значи звънях на музикален център икономов от където единия служител ме препрати към самия господин икономов и го попитох дали могат да се слагат семпли на па500 той ми отговори, че може и също така ако се закупи клавира от тях тя могат да ми сложат всякакви семпли и сетове, обаче говорих с около 4-5 човека и някой не бяха сигурни дали могат да се слагат семпли обаче 2-ма от тях бяха 100% сигурни че не могат да се сложат.Ако може да ми кажете как стои въпроса и за семплите ще съм ви много благодарен.
  3. Здравейте предстои ми в близката седмица две да си купя клавир.Принципно свиря от 9години на пиано(класика) обаче от 4години свиря и на гайда и сега искам да си взема един клавир на който да мога да свиря народни неща и тем подобни.Учителите ми казаха, че па50 бил идеален за мене защото още не съм бил напреднал толкова с клавирите обаче също ми и казаха че след 5години някъде ще се наложи да се вземе нов защото вече ще са излязли доста по нови и този няма да е толкова добър.Ако взема па500 повече време ли ще мога да изкарам с него,иначе там трилерите бързи и тем подобно ги мога.Дайте ми съвет кое да си взема, което и да избера ще го купувам от официалния сайт на корг!Мерси предварително!
  4. принципно си свиря класика на пианото обаче искам когато се съберем след някой конкурс и т.н. да изкарам нещо на синтезатор или гайда както казах каквито и да са ноти даже и за друг инструмент ще съм благодарен ако ми ги пратите аз ще намеря как да си ги направя за моите инструменти!
  5. Здравейте имам следния проблем трябват ми ноти на какъвто и да е кючек просто какъв то имате трябват ми ноти за пиано или акорди нещо какво имате сега съм на 14години от 8 години свиря на пиано и имам една добра основа.Основния проблем е,че свиря и на гайда и където се съберем искат да изсвиря някой кючек на пианото или гайдата обаче като не знам и става малко тъпо не ми е проблем да направя нотите за пиано на гайда или обратното ще съм ви много благодарен ако някой ми изпрати линк от където да си сваля нотите!Мерси предварително!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.