Jump to content
Българският форум за музиканти

Jikata5561

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Jikata5561's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Да, компютъра е от коравите, геймърски. С добра звукова карта като цяло.
  2. Ориентирайте ме към Interface с балансирани изходи за около 150-200 лева, ако изобщо има такъв.
  3. Трябва ми само за слушане, няма за записвам през микрофон, може би през ел. китара, но няма да е за професионални нужди. Scarlet-а ми идва скъп, не трябва да надвишавам 950-60 лв.
  4. Здравейте! Искам да ви помоля за помощ при избора си на USB Audio Interface. Занимавам се с музика, продуцирам Hip-Hop и имам събран бюджет от 950 лв. От към монитори съм строго ориентиран към KRK Rokit 6 G3 или G2. Но ми остава по-лесния избор за покупка на интерфейс. Не съм запознат с конструкциите, затова искам да попитам вас. И така: за около 180-200 лв. какъв Interface мога да си купя? Предложете ми някой, на когото ще мога да свържа нормално 2-та монитора. Поздрави, JS ProductionZ
  5. Понеделник или Вторник ще си взема нови струни и ще ви пиша за резултати Благодаря на всички за отговорите !
  6. Ето как изглежда флойда. Както споменах, проблема е при 1-ва, 2-ра и 3-та струна, като при 1-ва и 2-ра е доста по-разстроен тона при 12-то прагче и нагоре от 3-та струна. Преместил съм "седлото" на 1-ва струна максимално напред, но промяна няма. Искам да спомена, че преди 2 седмици скъсах 1-ва струна от комплект 9-тки и я замених със старата си 1-ва струна, която е 11-ка май, но това не мисля, че е фактор, понеже проблема го имаше и преди да я скъсам.
  7. От цялата работа с интонирането разбрах, че ако нотите по грифа са по-ниски от колкото трябва, трябва да приближа това механизъмче от флойда към грифа. Това го направих, но проблемът си стои. Все още 12-то и 24-то прагче не са на Е, когато на отворена струна е настроена на Е, а са малко по-ниско.
  8. Здравейте, Имам електрическа китара ESP LTD m100fm. Купих си я Февруари месец тази година и забелязвам, че когато китарата е настроена съвсем нормално, когато свиря на по-горните прагчета, звучи разстроено и фалшиво. Това важи само за 1-ва , 2-ра и 3-та струна. Тоест, китарата е настроена например 1-ва струна на Е и следователно, когато удариш 12-то прагче, пак трябва да звучи на Е... Е при мен на 12-то прагче се изменя тоналността и звучи разстроена. Това се отнася за прагчетата над дванадесето. Ако някой ме разбра и знае какъв е проблема, моля да ми даде съвет какво да правя. Поздрави !
  9. Оправих всичко, настроих струните, но сега Флойда е с със малко вдигната задница. Тоест задната част е малко издигната. Не знам как се регулират тези пружини отзад.. :? ?
  10. Здравейте момчета и момичета ! Купих си ESP M-100FM и не мога да оправя настройката. Струните опират по грифа, че чак струната не издава нормален звук. Мисля, че Флойда трябва да се вдигне нагоре, но аз не му разбирам въобще. Мисля, че грифа не е крив и не знам какъв е проблема. Ако някой има идеи, моля да ми сподели решение на този проблем. Ето няколко снимки. http://imageshack.us/a/img402/5366/dsc00732du.jpg http://imageshack.us/a/img441/8711/dsc00731zw.jpg http://imageshack.us/a/img5/6518/dsc00729a.jpg http://imageshack.us/a/img255/9747/dsc00730m.jpg
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.