Jump to content
Българският форум за музиканти

mravata

Members
  • Мнения

    128
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно mravata

  • Рожден ден 07/11/1984

Previous Fields

  • Инструмент
    гласни струни

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.mravata.com
  • ICQ
    198308234
  • Skype
    mravata

Profile Information

  • Gender
    Female

mravata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. http://www.muzikalen.bg/bg/catalog/id/5792.html
  2. Мдам.. Клептън примерно е известен с липсата си на гласови данни!! БААХахахахахахахаха..
  3. Всъщност спирката е 'Метал'.. 'Метъл' хаха а надписа за съжаление вече го няма, боядисаха я гадовете
  4. Много ми хареса лекотата с която се носи, изслушах го с голямо удоволствие Много чаровно!!
  5. mravata

    Photos

    всъщност 'това, което не ни убива, става за ядене'
  6. mravata

    Какво мислите?

    Наистина не звучиш отпуснат, но има развитие от предишните неща, които си споделял. Стреми се на по - мощните 'излияния' да се дърпаш леко от микрофона, че иначе се получава 'УАУ' ефекта ии по мое мнение не е съвсем правилно да се опитваш да я правиш в същата тоналност. Ако не ти е 'удобна' - транспонирай, може би там се крие тайната с отпускането на гласа. успех!!
  7. mravata

    Photos

    деца - ко да ги праиш от профила тук с колегата F.I.N.E. и така нататък Ооо и да не забравя - Честито на младото семейство Христови!!
  8. Исках да пусна нова, но изваждам тази тема с идеята, ако може някой модератор (то ясно, че може де въпроса е дали го намира за необходимо) да я направи на анкета пушачи/непушачи , че ми е интересно. предварителни благодарности
  9. абе имаше една песен, която се казваше "Кашляш гадно, защото пушиш и имаш рак на белия дроб", ама не мога да се сетя на кого беше, а и със сигурност няма да се сетя за целия текст.. някой сеща ли се?
  10. Ами нали точно в това се състои предизвикателството в писането - да говориш за нещо, за което вече толкова са говорили преди теб, но да го изразиш по такъв начин, че да бъде забелязано и да впечатли.
  11. Доста приятно звучи - допада ми. А есента вече е факт обаче аз се удивих на клавириста - как измежду този бесен куфеж намираше начин и да свири на синта
  12. Не понасям липса на ритъм, неточна рима и не добре сготвени тиквички.
  13. mravata

    David Coverdale

    Това е човек от когото можеш да научиш много и когато си сбъркал той те е поправил. Мисля, че по - скоро трябва да си му благодарен, вместо да му се дразниш, помисли. Не си длъжен да приемеш мнението му или което и да е мнение за истина, както важи и обратното, просто мисли над мненията, преди да кажеш 'е не е па така'.. нали тук това е идеята - човек да предава опита и знанията си на останалите..
  14. mravata

    David Coverdale

    http://forum.muzikant.org/index.php?showto...rdale&st=15 ей тук вече е казано туй онуй
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.