Jump to content
Българският форум за музиканти

DJ SKRATCH

Members
 • Content Count

  305
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About DJ SKRATCH

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 12/08/1978

Previous Fields

 • Инструмент
  kitara

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.skre4.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ЕН 5255
 1. DJ SKRATCH

  No more many more

  Здравейте на всички, искам да ви представя едно ново парче. Песента е част от проект с името "No more many more" и това е първото ни видео. Надявам се да ви хареса. http://www.youtube.com/watch?v=4KK3EfjHmYY П.П. Може и да ни ударите едно рамо и тук: http://vbox7.com/play:94729786ba
 2. DJ SKRATCH

  Deep Purple - Highway Star cover

  Поздрави за изпълнението от мен. Китарата ми харесва. Малко в повече идват "унисоните" във вокалите в края. Сподели повече относно записа, явно не е от камера или фотоапарат.
 3. DJ SKRATCH

  Фен-клуб Marshall

  Благодаря за отговора. Аз също ги намирам за доста сходни, но никога не съм имал възможност да направя А-Б тест. Голям плюс при TSL100 e VPR функцията, която дава възможност за свирене в домашни условия без бунт на съседите.
 4. Идеята на цялата работа е ако си заспал по време на филма да се събудиш от рекламите.
 5. DJ SKRATCH

  Фен-клуб Marshall

  Въпрос към Karavadjo. Намираш ли голяма голяма разлика в звука на DSL и TSL?
 6. DJ SKRATCH

  Синтезирани китари

  Ще следя темата с интерес и ще се радвам ако успееш да докараш желания звук.
 7. DJ SKRATCH

  Синтезирани китари

  Кюфтаци обичам да маам, но салфетките не ги хвърлям защото после се трия с тях. По темата: Не знам какво да добавя освен, да опиташ да просвириш създадената от теб китара със някакъв китарен плъгин (амплитюб и тнт).
 8. DJ SKRATCH

  Синтезирани китари

  Доста е далече като звук от истински инструмент. Опитай да просвириш същия трак със друг плъгин. Има доста VST-та които се справят прилично с тази работа. Дай повече инфо за това със какво си редил парчето.
 9. Водата се плаща един път като студена на Софийска вода и веднъж за подгряване на Топлофикация. Измерва се в МВтч. Цената за подгряване е различна във всяко жилище, чувал съм за цена от порядък на 15лв за МВтч., но 25лв си е направо брутално.
 10. Аз имам Preformer 1000 което си е по-старата версия на RocPro и при него нещата са точно по същия начин. Просто така са направени. Усилваш на 1 и е супер слабо, между 1 и 2 вече става много силно, аз свиря на концерти на 3, по мой наблюдения от 5 до 10 няма разлика във нивото - става въпрос за драйв канала, но и при чистия нещата стоят по подобен начин.
 11. Аз благодаря и на МОЦИ! Както и на всички приятели за подкрепата.
 12. Правил съм го на Yamaha APX4 (за метални струни) и става. Проблема със връзването отпада ако се вземат найлонови струни с топчета. При мен резултата не бе особено задоволителен и скоро след това върнах китарата в предишния и вид. При този пич се е получило . На мен ми се наложи да сменя нъта и отделно си изисква доста време струните да олегнат.
 13. DJ SKRATCH

  Кой какви струни предпочита?

  Някой да е пробвал Томастик за акустична китара?
 14. DJ SKRATCH

  Sugarbrew

  Поздрави! Нещо имам чувството, че барабаниста, китариста и басиста са един и същ човек ......абе, да не би Марин само да си отваря устата, като във оня стар виц. Саше, оформяш се като един добър баскитаробарабанист енд вокалист.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.