Jump to content
Българският форум за музиканти

valkata79

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    gem genesys pro

valkata79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Здравей те колеги.за колегата със атакуваштите цигулки.да имам и са мн добри. Това ми е майл.valkata79@mail.bg
  2. Здравей колега.дай майл да пратя нешто за джема.да но трагнат защото.аз сам сас джем генезис про.
  3. Здравей аз имах саштия проблем само че беше roland e56.и никой не можа да останови от каде е. Може ли една ослуга.прати ми инфо от твоя клавир.искам само хора.и хубава раченица. Благодаря предварително. valkata79@mail.bg
  4. Привет на всички колеги. Моля за помощ Ако може някой да ми даде стилове за yamaha tyros4. Ще са много благодарен.става вапрос за наши хора. Право ганкино дачево еленино пайдушко македонско.и някои кючек . Благодаря ви предварително. Маил: valkata79@mail.bg
  5. valkata79

    style works XT

    привет колеги. може ли някои да ми обясни как се работи с тази програма.опитвам се да си я изтегля и не мога.ако някои може да мия прати.ще сам му много благодарен.имам много стилове от роланд и корг. и искам да си ги направя за моя джем. имам и друг вапрос. имам джем генесус про.имам стилове от ВК сериата и не мога да ги заредя.копирам ги в свирката и ми излизат папките ама празни,излизат ми само като имена.и не тръгват. помогнете с някаква информация.
  6. valkata79

    gem genesys pro

    здравеите колеги,ако може някои да помогне,интересувам се от инфо за джем генесус про.които с квото моге да помогне.благодаря ви предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.