Jump to content
Българският форум за музиканти

blackfang

новаци
  • Мнения

    20
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно blackfang

  • Рожден ден 10/02/1995

Profile Information

  • Gender
    Female

blackfang's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Обществена Репутация

  1. Че то бая женско има във форума.
  2. Точно това - искам да пея метъл, но поради факта, че не мога да се дера, ръмжа и прочее, доста ми намаляват възможностите за пеене на хубави песни. И много се възхищавам на вокалистки с по-груб глас, страхотни са.
  3. Благодаря! :3 Ами по принцип пея - имам две китари у нас, но не са кой знае какво и просто си събират прах. Все не ми остава време да се упражнявам, не съм ги докосвала от поне няколко месеца. В момента не съм в група и не мога да се дера. Искам да се науча, но се чудя все още - казват, че гласът страшно падал, а аз се треса от страх, че това ще ме лиши от любимото ми хоби и изобщо няма да ме вземат никъде за вокал.
  4. Напоследък доста си прецаках дневния режим и въпреки че съм доста уморена, хич не ми е до сън. Започвам с дежурното - име, възраст и град. Ами, казвам се Мира на 17 съм и от Бургас - не че има значение, тези три факта хич не ми помагат да заспя в момента. Обичам рок музиката (понякога слушам и метъл, но не претендирам за високи познания относно стила - хич дае, общо взето харесвам само няколко по-нашумели групи - например A7x и Bullet For My Valentine. Дотук нищо необичайно), сериали от типа на Supernatural, Doctor Who и Game of Thrones, да вися в 9GAG и да прелиствам книги на Стивън Кинг, поглъщайки ги лакомо - от което набързо можете да си направите извода, че водя сравнително прикрепен начин на живот. Живея за шоколада, дебелите чорапи и черния молив за очи. Нямам много музикален опит - няколко месеца в група, с която нещата не се получиха, и училищните концерти, на които се пъна, откакто разбрах за тях, нали съм нагло парче. Имам странно чувство за хумор, на което обикновено са свикнали само приятелите ми - и слава богу, че поне те го разбират, иначе щях да си се смея сама. На плаж не съм ходила от година и половина, защото една сутрин просто тропнах с крак и се зарекох да остана аристократично бледа. Не мога да живея без сирене чедър, слагам го на почти всичко. Кулинарен инвалид съм и обикновено е постижение ако не подпаля нещо и успея да изстържа някакво подобие на храна - лично производство от тигана. Да живеят микровълновите печки и сандвичите!
  5. blackfang

    Photos

    Айде и аз, така и така съм будна и скучая. Тази е отпреди няколко месеца, докато преминавах през фаза на криене на лицето по снимки. Ама си я харесвам де, някаква странна е. Тази беше направена поради зачестилите се мрънкания, че не се усмихвам на снимки, а само се мажа до ушите с черен молив и се превръщам в малко страшилище. Пентаграмата ми е любимата висулка, между другото, рядко я свалям.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.