Jump to content
Българският форум за музиканти

Isay

newbies
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Isay

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 03/26/1975

Previous Fields

 • Инструмент
  цафара, дудук, хармоника

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Нови Искър
 • Interests
  HEAVY METAL
 1. Здравей. Предполагам че духаш твърде силно и от това идва високия тон, поиграй си с дебита на въздуха. В началото може би няма да можеш да изкарваш ниските тонове. И ако не е тайна кажи къде се намираш.
 2. Това е традиционния ирландски инструмент аналог на нашия дудук. В София има в някои магазини за Варна незнам.
 3. Isay

  Ъпдейт

  Влизам през телефона (ако има значение). Нали пиша как да не съм се логнал. Цъкам на "Забавна простотия" праща ме на първа страница, прелиствам на втора на трета, цъкам на "Ъпдейт" праща ме на първа прелиствам на втора и като отида пак на "Забавна простотия" отново съм на първа страница. Да няма някаква настройка в профила ми?
 4. Isay

  Ъпдейт

  Пробвах го и пак си е така.
 5. Isay

  Ъпдейт

  Като влезна в някоя от големите теми ме праща винаги на първата страница не както преди да ми показва новите коментари.
 6. Нормално е. Някои за два дена никакъв звук не изкарват. Свирила ли си на друг инструмент?
 7. Кавъра на METALLICA за трибюта на DIO.
 8. Думата "конкурс" прецаква работата. Музиката е за удоволствие а не за състезание. Остава и журито да каже кога хората да куфеят и кога да палят запалки.
 9. Не трябва да стягаш винтчетата много единствено за да не развалиш резбата. Влагата няма да ти развали хармониката (освен може би ако си взел някой боклучав инструмент) все пак е направена да бъде олигавена. Най-много трябва да внимаваш как движиш четката като миеш платките, да не вкараш косъм между платката и някоя пластинка че може да изкривиш пластинката. За това ти препоръчах да видиш някое видео, там е обяснено добре.
 10. Здравей. Хармониката задължително трябва да се разглоби (не го намирам за никак сложно сглобяването) на 2,3 или 5 (зависи как я съхраняваш) месеца и да се измие с препарат за миене на съдове и четка за зъби. Ако я носиш без кутия или плик по джобовете тя бързо се задръства пухчета и какви ли не други дребни неща. Хубаво е също и да не свириш на духов инструмент докато се храниш или веднага след хранене. В YouTube има достатъчно видео как да си измиеш хармониката.
 11. Пиши от кой град си и до къде ти е удобно да пътуваш, за да може някой да ти даде полезен отговор.
 12. Isay

  The Next One

  Браво. Усещането да направиш нещо със собствените си ръце е прекрасно. Аз искам да попитам за лепилото Titebond, мислиш ли че е достатъчно добро за цената си или още е рано да се каже?
 13. Мисля че това ще ти свърши работа https://myspace.com/tupanmaker
 14. Трява ми фрезист. lyu_records немога да ти пиша лично съобщение, затова тук си давам скайпа Jesusevillution.
 15. Интересно защо не си взе шкурка а си използвал гъби за миене.? Но китарата изглежда много добре.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.