Jump to content
Българският форум за музиканти

asen76

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Пиано

asen76's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Aarab, Благодаря ти за съветите, Ще се спра на focusrite2i4. Аз си бях избрал 2i2 понеже не ми трябват 4 изхода и исках да спестя малко пари за по-добър микрофон, но уви Ако увелича малко бюджета какво по-добро би предложил от C2? Като цена малко по-скъпи виждам Akg P170, AT 2021, Shure PG 81, но не знам да ли стават за моите нужди. За акустиката на стаята е малко сложно. Пианото е в хола и ако закича едни пана,пирамидки по стените и ще ме изгонят от вкъщи .
  2. Здравейте, В момента разполагам с един Samson C01 Usb микрофон и за коледа искам да си взема нещо по-добро за любителски запис на пиано. Какво ще ми препоръчате с бюджет около 500-700лв ( ~400EUR) ? Примерно с Focusrite Scarlette2i2 и микрофон Audio-Technica AT2035 ще има ли значимо подобрение?
  3. Абе хайде стига сте се чудели, започнете и ще разберете да ли ви харесва. Вие сте само на 26. А аз какво да кажа като започнах на 33. Ех ако бях почнал на 26 сега щях да съм ехеее.... Колко години ще ти отнеме зависи само от това колко силно го желаеж.
  4. Разбира се ,че можеш! Аз като дете свирих една година и после ми мина мерака. Преди 5 години реших да започна пак от нулата. Сам от интернет почнах да си разучавам това онова, но стигнах до едно ниво при което нямаше развитие. И тогава реших да тръгна на уроци. Вече 3-та година работя с учител и моя съвет кам теб е да не си губеш времето сам(а). Съвсем друго си е като има професионалист до теб който да ти показва и да те поправя. Пианото си иска техника, особено ако ще свириш класика. Пръстите вече не са ни гъвкави като при децата и трябва да се подходи внимателно. Намери си учител и смело напред. Имай впредвид че пианото е дългосрочен проект. За мен няма нищо по релаксиращо от свирене на пиано след тежък ден в офиса . Успех
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.