Jump to content
Българският форум за музиканти

niki74

новаци
  • Мнения

    10
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

niki74's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. http://www.musicworld.bg/bg/m_2080000/i_23912/ESP_M_200FM_STBLK.html споделете впечатления за следната китара на която съм се спрял.Благодаря предварително.
  2. Всички сола от дискографията на Малмстеен
  3. мисля че се спрях на LTD M-200FM
  4. предложете ми китара до 600 лв ,нова имам в предвид,и да е по добра от тези двете.
  5. ами предимно хард рок,Сатриани,Малмстийн,и т.н.
  6. Здравейте,спрял съм се на тези 2 китари,но се колебая коя от двете да купя.Моля за вашето мнение за тях.Благоадря.
  7. ами през v ampa звука излизаше стерео,демек при ефекти като delay,reverb,chorus,и т.н звука се разделяше ,а сега си е в единия канал само..другия не свири
  8. да,вградена звукова карта имам,но преди време имаХ процесор беринджър v amp,но си излизаше стерео,това ме тормози..да не би да има дефект тоя новия процесор..знам ли..какви жакове да използвам,че вече се обърках тотално,демек моно или стерео..
  9. здравейте,вчера си купих Digitech rp 500 и го включих в компа,обаче звука излиза моно.какво ли не опитах и не става,включих в процесора слушалки,и на тях звука е стерео,а в компа не..какво да направя.благодаря.
  10. niki74

    моля за съвет..

    Здравейте,искам малко мнения от вас за следното: искам да си купя процесор за китара и се колебая между Зум G5 и Boss Me 70.кой от двата варианта е по удачен,при положение че са на една и съща цена(почти де) свиря предимно хард рок .благодаря за вниманието.
  11. бартер

    1. niki74

      niki74

      искаш ли бартер за корта,имм squier bullet,бял,купен преи 3 месеца от musicworld..

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.