Jump to content
Българският форум за музиканти

BogoJazz

newbies
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About BogoJazz

 • Rank
  Ослушващ се
 • Birthday 08/18/1991

Previous Fields

 • Инструмент
  китара

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Zdr asl? https://soundcloud.com/bogdanganev/have-yourself-a-merry-little Поради предстоящите празници, се почувствах инспириран и реших да "кавърирам" въпросното парче. Живи и здрави и весели пълници!
 2. Knaggs Kenai Cherry/onyx Tier 3 ....ще я пръсна!
 3. BogoJazz

  Валентин Данев

  Вальо, тез ръки твойти ли са уе, чуек! И*аси ръкити! Туй ти ли си,уе?
 4. BogoJazz

  Родопски 90's Рок Груув Поп Хит

  "Hungry bear plays no boogie woogie" - култово! Кефи ме когато има такива проекти, успех на групата!
 5. BogoJazz

  Избор на компресор

  Ох, това го уважих доволно след като изслушах няколко демота! Мерси за предложението, обаче тряа да продавам бъбреци... А за MXR-a се колебая все още.
 6. BogoJazz

  Избор на компресор

  @Trysth Ми всъщност и двете ще ми свършат работа. По-скоро компресора ще е по-добрия вариант, понеже свиря по-лека музикa, и до някаква степен smooth-ва тона, но все пак има някъв бууст ефект. И за двете камиончета приемам съвети
 7. BogoJazz

  Избор на компресор

  Мда, и аз така съм чувал, но все пак търся нещо до към 150 лева. Гледах на Boss и Harley Benton, но не ми вдъхват доверие. Спрях се на BB Preamp обаче чакам да поевтинее
 8. Тук проблема са момчетата от групата Много мразя някой да свири докато се настройвам А този Seiko го виждам за $24 в amazon.
 9. Здравейте бараби! В момента търся хубав компресор / буустър, който да е хем евтиничък, хем да става за нещо. Свиря предимно джаз и блус музика. Някой ако има идеи, предложения и мнения ще ми е от полза Освен това може да обсъдим и волюм педали, понеже и от това имам нужда в момента. Живи и здрави!
 10. BogoJazz

  Cort CR250 Les Paul sample: Blues in E impro

  http://soundcloud.com/bogdanganev/west-coast-blues-wes Още един семпъл с клийн звук (Jazz Amp) Програма: Guitar Rig 5
 11. BogoJazz

  Cort CR250 Les Paul sample: Blues in E impro

  Програмата е Guitar Rig 5, извинявам се за грешката... Благодаря за коментарите, колеги!
 12. http://soundcloud.com/bogdanganev/slow-blues-in-e-improvisation Импровизация с бек-трак Китара: Cort CR250 Les Paul Програма: Guitar Pro 5
 13. Ей я...новата ми! Повече от доволен съм! Cort не е от най-големите, но със сигурност съм попаднал на качествен инструмент! ПП: Семинара и сешъна с Ники Карагеоргиев (kolio_k) в "Петното" (Пловдив) снощи, беше адски полезен! Благодарч му! Айди, майни!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.