Jump to content
Българският форум за музиканти

taktun

Members
  • Мнения

    118
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от taktun

  1. taktun, on 09 Feb 2017 - 20:10, said: Би ли споделил каква точно е китарата? Разбира се,със Дънканите е ESP Horizon,а с EMG тата е ESP Eclipse
  2. Seymour Duncan TB-4JB/SH-1 59 на едната китара а на Лес Пола: Emg 57/66
  3. Имал съм такъв.Не е лош обаче за мен цена от 800лв е много висока.
  4. Днес си полирах праговете с "стоманена вълна 0000" Перфектна работа за 5 минути.Един топ вълна е 10лв стига за 20-30 пъти. http://www.frets.com/FretsPages/Musician/GenMaint/Cleaning/cleaning02.html
  5. Момчета поздравления за това което правите.Много полезна тема
  6. taktun

    Търси се ESP Eclipse

    Колеги китарата е намерена точно благодарение на форума. Благодарности на отзовалите се. Може да заключвате.
  7. taktun

    Търси се ESP Eclipse

    http://www.leadguitars.fr/eclipse-2-fm-ft-seymour-duncan-flame-top-distressed-honey-burst.html Това е китарата,стига с тия лтд -та
  8. taktun

    Търси се ESP Eclipse

    Ще пусна и там просто търся точно този човек.
  9. taktun

    Търси се ESP Eclipse

    Здравейте колеги. Преди известно време се беше появил в Базара вдин ESP Eclipse оранжев.Мисля че обявата беше от Пловдив. Та въпросът ми е дали някой колега има кординати на продавача на тази китара.Питам понеже китарата съм я засичал няколко пъти в рамките на година.Някой ако познава човека ще му бъда благодарен да помогне. Ако мястото на темата не е тук,ще помоля модераторите да я приместят. Поздрави на всички.
  10. Здравейте. Ползвам продукти на Дънлоп http://www.musicworld.bg/bg/c_675/i_25478/Dunlop_6524.html Много съм доволен от него.Идеално почиства мръсотията и не оставя следи. http://www.musicworld.bg/bg/c_675/i_25480/Dunlop_6554.html Този е за фингърборда.Много колеги го ползват.
  11. 15 ватовите Маршалчета също стават като заначало. http://www.thomann.de/gb/marshall_mg15cf_b_stock_2.htm
  12. И аз имам слабо кутре обаче я карам по полека.Не натоварвай толкова много кутрето.Малко по малко и ще се получат нещата.Поздрави и успехи.
  13. Направено е.Напрежение има,обаче не черпи никакъв ампераж.Пробвах и с други кабели,няма промяна.Иначе си работи както е без батерия.(с лек овердраив).
  14. ^пробвах само адаптера,показанията са о.оо мА.поне с моят мултиметър.Маи си е заминал.Благодаря Евтиме.Ако има развитие ще пиша.
  15. Не бях се сетил за мерене на ампеража.Ще го направя и ще пиша.Само да събера пак цялата система. Въпрос: Ако показанията на амперметъра са 0.0мА, то можели да се счита че електрониката в адаптера е повредена,при условие че всичко е правилно навързано по системата?
  16. ^Веднага ще кажа:Понеже буксата на китарата е моно и за да спирам и пускам захранването ползвам цк.Буксата е моно понеже китарата оригинално е с дълка и тънка букса.Не можах да намеря такава за активна електроника.Както и да е до вчера си работеше.Батерията има ток да .
  17. Пропуснах да отбележа че захранването се стартира с цк ключе поради ред пречини.Допускам че ключето е било в позиция on като съм сменял батерията.(може би)Затова питам този адаптер може ли да се повреди.И така.....Довечера ще погледна +към адаптера че само той остана.Някакви параметри може ли да св измерят, като съпротивление например?
  18. Някой от да му се е случвало като е сменял батерията на китарата,да се повреди активен адаптер? Днес реших да сменя батерията с нова и с ужас при пробата чух как адаптера няма геин а нещо като звук с лек драив.Пробвах всичко,като връщане на старата,презапояване на потовете,жака,друг жак,с един пот,без потове,с батерия,без батерия;Резултата е същият.Помагайте ако знаете причината.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.