Jump to content
Българският форум за музиканти

DeSpeRaTi0N

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно DeSpeRaTi0N

  • Рожден ден 07/15/1996

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Profile Information

  • Gender
    Male

DeSpeRaTi0N's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Струните са нови, грифа е перфектен. Интонирането е. До колкото разбрах, за да интонирам трябва да изсвиря празна,12 фрет и 12 хармоник и да връткам saddle-а докато всички не са настроени, нали ?
  2. Имам проблем с интонацията при настройка главно на тънката "е". Като я настроя празна точно Ми, 12 фрет вече е Eb, а 20 вместо До е Си. Прочетох тази тема - http://forum.muzikant.org/topic/69791-aaa-iaaui-eioiiaoeeyoa-eeeaeai/ но не намерих решение. Нито струните са различни, нито са от неправилен материал. По точно Framus 9-46 на Vintage Paradise. Не разбирам чак толкова от хардуер, така че предлагайте идеи и моля обяснете като за идиоти!
  3. Здравейите, Свиря на китара от 1/2 година и свиря само по табове и не разбирам много от ноти. Имам една .. партитура или sheet каквото се казва на пиано, което искам да го свиря на китара. Опитах се по слух и горе-долу каквото съм учил в училище (което е уникално малко) и на най-тънката струна ми се получава (свиря в Eb) 19-20-22. Доста височко идва, така че може и в стандарта на свиря. Та идеята ми е - може ли някой да ми "преведе" нотите в таб за китара? Благодаря! http://www.mediafire.com/?nnmtlw3rg3b58h1
  4. А само в София ли ще има или и в магазините от другите градове ?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.