Jump to content
Българският форум за музиканти

baslife

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About baslife

 • Rank
  Навъртащ се

Previous Fields

 • Инструмент
  Бас китара

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

275 profile views
 1. Град? Ако сте от Пловдив,аз съм човека ,от много време търся съмишленици за такова нещо,но сякаш тук никой не слуша. :-)
 2. ТЪ, басиат съм,търся хора с цел клубни участия и повече . За купонджийска музика,фънк ,pop, poprock , рок и така нататък. Трябва само да имате желание и хъс за свирене. И да знаете за какво сме се събрали. Няма да пиша излишни работи. 087658104нула. Става въпрос за Пловдив
 3. Ако ти трябва басист,тук съм.
 4. Тъбсиат съм,търся хора с цел клубни участия и повече . За купонджийска музика. Фънк(така наречения uptown funk) ,pop, poprock ,и така нататък. Не е необходимо музиканти от академията. :-) ,но да имат желание и хъс за свирене. И да знаят за какво сме се събрали. Няма да пиша иЛишни работи. 087658104нула. Става въпрос за Пловдив
 5. baslife

  Търси вокал

  За всичко си има причина,която не мога да споделя с вас. От тук нататък моля без спамаджии,нека пишат само хора които са заинтересовани. Няма да отговарям вече на безмислени въпроси. Ако някой много се интересува,дал съм телефон, може да ми звънне.
 6. baslife

  Търси вокал

  Свирим от Пърпъл до Мейдън. По горе съм писал какъв единствения начин да се чуе какво правим. Имаме си собствена репетиционна,който жела може да дойде да чуе и да се пробва.Ако искаш ела и чуй. П.п. хард рока си е хард рок ,диското с жици се вика рокендрол. Благодаря!
 7. baslife

  Търси вокал

  Хард рок и хеви ,но повече към хард рок,писал съм по горе. За съжаление всичкото видео сме го изтеглили от нета,и не мога да ти предложа демо. Единствения вариант е да чуеш на живо.
 8. Здравейте, търсим вокал за група от Пловдив. Музиката която свирим е с хард рок насоченост. Търсим човек сериозен,който може да отделя време поне веднъж седмично за репетиции,и време (възможност) за участия. Целта на групата е участия ,и запис на албум за който остава само запис на вокали. Ако има желаещи за предпочитане е да се чуем . 0876пет8104нула Боби.
 9. baslife

  Бас назаем

  Кажи за каде става вапрос? Ако си от Пловдив -помагаме....!
 10. baslife

  Cort gb35a

  Някой може ли да каже две-три(хубави) думи затова басче. Благодря предварително!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.