Jump to content
Българският форум за музиканти

Vic7oR

Members
  • Мнения

    128
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Vic7oR

  • Рожден ден 05/15/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    китара, чайник

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Велико Търново
  • Interests
    китари

Vic7oR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Vic7oR

    Не ме убивайте

    Само едно уточнение - едно е да направиш забележка на някой и съвсем друго е да го обидиш. Темите ги прегледах и пак не можах да се оправя, затова създадох тази тема, за да може някой дрожелюбен пич като Black Bird да ми помогне, за което още веднъж му благодаря.
  2. Vic7oR

    Не ме убивайте

    Евала Black Bird! Искрено мерси!
  3. Vic7oR

    Не ме убивайте

    Знам, че има такава тема във форума. Четох и търсих до главобол, но не намерих отговор на въпроса ми. Търся програма, която да изкривява звука на китарата като я включа към компютъра и по-точно звука да излиза с дисторшън. Как се казва програмата и откъде да я изтегля? Пак казвам, знам, че вече има такава тема, но явно не съм наясно с това, което търся. Начинаещ съм с електрическата китара + това съм скаран с такъв вид софтуери. Надявам се да не ме биете много и предварително благодаря
  4. Първо провери в аудио опшънс (долу до часовника има колонка). Порови се там и би трябвало да оправиш проблема, ако е от настройките, където мисля, че е. Ако не се оправи пиши пак.
  5. Guns n Roses - Don't Cry е чиста класика.. не е за пренебрегване..
  6. Лично аз си падам по бавните мелодични сола. Тази песен и въобще китариста може да са ви непознати, но си заслужава да я дръпнете Timo Tolkki - Are you the one
  7. Vic7oR

    Спешно помощ

    Извадих я с 15 минутно мъчене.. еб#$о и се беше мамата на резбата.. много кофти.. Направо.. сякаш някой ми откъсна лявата ръка..
  8. Vic7oR

    Спешно помощ

    Момчета прееба ми се резбата на ръчката и сега стой наполовина извадена от китарата. Не мърда на никъде. Какво да правя?
  9. Пич скивай тая тема - http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=21654 Предполагам ще помогне
  10. Трите ми кухарки стоят на леглото на сестра ми, която учи в Германия. Електическата соло китара си почива през нощта на стойка, покрита със специален "найлон" (не е точно найлон, не знам как се казва тази материя) за да не сабира прах. П.П. Какво лошо има китарата да се опира на грифа?
  11. Евала! Само успехи!
  12. "Уж" търсих и точно такава тема не намерих.. Ако ми дадеш линк ще съм ти благодарен Интересува ме от мп3ка в миди. Трябват ми мидита (които ги няма в нета) не както другия пич ми "изкриви" въпроса.
  13. На акустичната ми китара съм "опънал" Slinry Regular (made in USA) 12 16 24 32 44 54. Повече от доволен съм.
  14. Пф.. как може нашата световно известна ПрИслаВъ да я няма там.. Айде ако някои може да помага.. плс
  15. Vic7oR

    Kiko Loureiro

    + http://musicrobot.com/
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.