Jump to content
Българският форум за музиканти

StoyanStoyanov

Members
  • Мнения

    91
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от StoyanStoyanov

  1. Благодаря за инфото.
  2. Ясно,а как се процедира с тях,преди свирене или след сверене се минават струните?
  3. Здравейте,искам да попитам има ли полза след всяко свирене,струните да се минат с лимоново масло?
  4. Да ясно,ще опитам с фосфора че да видим,китарата ми е epiphone aj 220 s досега бях с бронзови,но прекалено ярко звучат.Благодаря за инфото.
  5. Значи елексира си остават фаворита,ясно.А какви ползвате най-често фосфор бронз или бронз?
  6. Здравейте,искам да попитам има ли по издръжливи струни за акустична китара от еликсир наноуеб,тъй като ползвам дадарио и ги сменям на всеки 2 седмици,питам тък като не съм ползвал елексир.
  7. Здравейте,имам нужда от малко информация от музикантите в сайта.Закупех адаптер за акустична китара Dean Markley,адаптера вади хубав натурален звук,но ме притеснява че има брум или шум като съм пред колоната,като се завъртя на ляво шума или брума изчезват,адаптера е сингъл не е хамбъкър,нормално ли е да има такова нещо.Забравих да кажа че е външен адаптер,който се поставя пред отвора на китарата.И има ли начин да се премахне този шум,а не всеки път да стоя в една позиция като паметник само и само да няма шум.Също да попитам възможно ли е сингъл адаптера да е обсолютно тих като хамбъкър адаптер?
  8. Здравейте видях че коментирате струни за акустична китара,искам да попитам тъй като ръцете ми се потят много докато свиря кои струни като марка и модел най-много издържат при такова свирене при изпотени ръце?
  9. Благодаря ви за подробната информация,спрях се на 10-50 размер и усещам че са ми по удобни от 12ки.
  10. Чувал съм че по дебелите струни правят по плътен звук
  11. Здравейте на всички,искам да попитам има ли някой във форума който ползва 13-ки струни за акустична китара и ако има да сподели има ли голяма разлика от 12-ки тъй като в момента съм с такива но трябва да ги сменям и съм се насочил към най-дебелите 13-ки.Да спомена ще ги ползвам на китара Epiphone aj-220 s.
  12. Здравейте,искам вашето мнение относно адаптер външен(тъй като не искам да я режа),китарата ми е epiphone aj-220 s с solid top,незнам каква марка и какъв вид външен адаптер ще е най-добре за китарата.Разполагам с 100 лв. за такъв адаптер.
  13. StoyanStoyanov

    Stagg a 1006

    Можете ли да ми предложите до 350лв. Акустична китара с Top:Solid
  14. StoyanStoyanov

    Stagg a 1006

    Харесах си тези двете но незнам коя е по добра за парите си,бихте ли ме посъветвали,ето линкове: http://www.musicworld.bg/bg/m_1990000/i_23687/Walden_CD550 http://www.musicworld.bg/bg/m_1990000/i_19464/Walden_G640.html
  15. StoyanStoyanov

    Stagg a 1006

    Добре ако може съвет за електроакустична китара до 330 лв.
  16. StoyanStoyanov

    Stagg a 1006

    Най-вече за сцена и репетиции.
  17. StoyanStoyanov

    Stagg a 1006

    Здравейте на всички,искам вашето мнение за този модел китара: http://www.musicworld.bg/bg/c_388/i_16224/Stagg_A1006_BK.html
  18. Здравей H.R. би ли ми казал какво точно е твоето камионче на digitech от 150 лв.?
  19. Здравейте на всички,искам да попитам има ли във форума хора които харесват гласа на този норвежки вокал на групата А-ха,някой знае ли техниката му на пеене тъй като гласът му е специфичен(баритенор-от C2 до C6)
  20. Благодаря за съветите ви,поздрави
  21. Благодаря за мнението ви.По принцип почнах да свиря на китара и после ми се допя .Този запис е стар преди една година,от една година се опитвах да пея рок песни и разбрах че рока не е моя стил за пеене,свиря рок но не ми пасва гласа за рок В момента гласа ми е по стегнат тъй като рок музиката иска стегнат тон,сега съм на етап спокойно пеене без напъване,а за педагог в моя град едва ли има аз съм от Ямбол.
  22. Здравейте на всички,искам вашето мнение за моето изпълнение,искам съвети отностно моя глас как трябва да пея,ето записа:
  23. Здравейте искам да попитам какви начини има за удължаване тона на бас китарата,тоест когато ударя някой тон на баса да се чува по-продължително време без да се налага да удрям повторно.Всички мнения са добре дошли.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.