Jump to content
Българският форум за музиканти

Traktorist

Members
  • Мнения

    104
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Traktorist

  • Рожден ден 10/31/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София

Traktorist's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Жестоко парче! Много ми харесва. Трябва да се развива българската музика в тази насока. Желая много успехи!
  2. Много бих се радвал да чуя отзиви за песента. Ще сложа и текста за всеки случай, ако някой иска да го прочете без музиката . Самотник в нощта, чакащ смъртта. Поглед, заровен в умрели мечти, спомен далечен, душата руши Цената платил за своя провал, скита безжизнен, затънал в кал. А пред очите мъниче пълзи, смее се, моли прегръдка с очи Странникът лудо с ръцете замаха, скри се със шепи, после заплака. Младо момиче с любов му шепти- споменът пак ума му надви... Няма да усети той топлина, захвърлил вече веднъж любовта. Твърде жестоко себе си съди, грешката стара живота погуби Самотник в нощта, чакащ смъртта... Приятно слушане!
  3. Много яко парче. Направо ме разби. Вокалите в началото са много яки, после вече малко изнемогваш, но и те ме кефят. Наистина изключително идейно... Успех ПП Прецакаха ми се цифрите на клавиатурата и не мога да сложа удивителна хахахах
  4. Мога да те посъветвам да си вземеш що-годе добър траф от Конрад(на 5те кюшета има 2 магазина). Струва 15 лева и върши идеална работа.
  5. Колеги, дойде и моят ред! Вчера се сдобих с нова кухарка(крайно време беше, от 2 години се каня ) Китарата е Yamaha f310 като към нея върви калъф и некви други там чи***. Все пак има и струни което си е оферта хахаха.
  6. Искам и аз да се включа от името на нашия барабанист, който не е регистриран във форума и затова не участва лично. Човекът съм му дал една избушена китара да се упражнява, ама то тва не става за нищо, само се гърчи. Няма значение де, заявявам желание за участие
  7. БС Рич има в София. Магазинът се намира на улицата която пресича Васил Левски и е успоредна на двора на СМГ. Мисля, че се казваше Искър, ама изобщо не съм сигурен. Улицата е точно на светофара . Номер незнам но като вървиш по нея от СМГ в посока сточна гара ще стигнеш до един джаз магазин или незнам там как се води. На долния етаж има няколко модела май. Доколкото знам имаше и някакъв каталог, ако я няма налична да я докарат. ПП Обаче нема такива обяснения като мойте! Потърси в темата за музикалните магазини по-добре, за да разбереш къде е, вслучай че съм го написал прекалено неясно. Успех и да се похвалиш скоро
  8. Никой май не е писал за варианта спирт. Важно е обаче да е абсолютно чист, защото ако има вода се сещате какво става. Изключително евтино и удобно. Не е върхът, но става.
  9. Вече съм собственик на Dimebag distortion и съм изключително доволен. Мисля, че почти всички знаят за какво иде реч. Няма да говоря повече, а отивам да свиря!!!
  10. Аз също бих ти препоръчал металкора на бос . Чуй го, няма да сбъркаш. Той също не е направен за нищо друго освен бруталия, но има регулация за диста.
  11. В момента се сещам за cowboys from hell и she-wolf. Има още адски много, но тези се сетих първо. ПП Смоук може да е най-известен, но това не означава, че е най-добър. Разбира се, не отричам, че е мн як и зарибяващ
  12. Свирил съм на такова кубе, само че 75 ватовото. Мога да кажа че ме изкефи много и то наиситина има много големи възможности за игра със звука. Недей да бързаш по-добре . Разгледай готовите канали, направи си твой и най-важното е да не забравяш, че звука идва най-вече от пръстите, а ефекта само го украсява Поздрави и успех
  13. Искам да се похваля, че си купих металкор дист, който е повече от брутален и сега съседите имат гарантирано безсъние и проблеми с нервната система
  14. Аз искам да видя страшно много китаристи, за съжаление някой от тях се споминаха (Dimebag, Chuck и още много). За мое щастие видях също много от фаворитите ми(Steve Morse, Kirk, мейдънското трио и тн) Слаш определено няма да го пропусна ако се приближи до балканите, ма нещо не идва . Най-голямата ми мечта е да видя как Петручи свири пред мен. След тази гледка вече ще мога да се гъкна спокоен. Има още много ама да не ставам многословен Поздрави!
  15. Песничката я имам извадена от много време. Страшно парче! Никога обаче не съм я записвал на компа, шото си имам нотите в терадката и не съм имал нужда. Ако на някой му е много зор може срещу една бира да се озоря да я запиша Поздрави!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.