Jump to content
Българският форум за музиканти

rockfan

новаци
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.sweetchildomine.web.data.bg
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Варна
  • Interests
    Слушане и пеене(любителско)на Рок музика!!!

rockfan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Хубаво,тогава да те попитам,как може да поставяш Джон Бон Джоуви над Дейвид Ковърдейл?! :think: Смисъл,не,че Джон не е готин вокал,ама да е по-добър от Ковърдейл!... :wow:
  2. Преди известно време чух,че имал рак на гърлото,може и затова да се пази така сега
  3. Точно щях да питам какво мислите за Слаш?... (от третата иконка - второто човече )
  4. Напротив! Не само.Говоря си точно за Ричард Харлд Блекмор! Показвал е много пъти уменията си на композитор не само в Пърпъл,но и в Рейнбоу,пък и след това,като самостоятелен изпълнител!И според мен е много добър! И аз много се кефя на Ричи.Голям майстор си е.И акустичната му китара е страхотна.Харесваш ли новата му група Blackmore's Night? Ами...горе долу!... Аз по принцип не си падам много по трабадурските истории :think: Но по принцип да,може да се каже!И все пак .... LONG LIVE ROCK N' ROLL!!!
  5. ^Че какво му е лошото на Браян Адамс? А правилата? Прочети ги. Добре дошъл!
  6. Напротив! Не само.Говоря си точно за Ричард Харлд Блекмор! Показвал е много пъти уменията си на композитор не само в Пърпъл,но и в Рейнбоу,пък и след това,като самостоятелен изпълнител!И според мен е много добър! П.С. А това,че Джон Лорд е много добър композитор,от всяка гледна точка си е вярно,защото на него също сме му виждали работата по отделни и индивидуални проекти(любимият ми негов инструментал е Before I forget! ),но това не значи,че е единствен! Абе,каквото и да си говорим,при цял състав от профисионалисти и виртуози,просто няма как да си изкривиш душата и да не кажеш,че DEEP PURPLE ARE THE BEST ROCK BAND EVER!!!
  7. Аха,аз да.И... да,може да се каже,че вече стила му не е същия,което е много лошо! Поне за мене!Вече не смее да се дере,пее на фалцет само и изобщо...не можеш да познаеш,че е той,общо взето!Да знаете,въпреки,че понякога този негов стил ме дразнеше,сега той ми липсва!И много ми се иска пак да чуя това дерене,тази сигурност в гласа,която сега сякаш е изчезнала,за съжаление!
  8. За мен най-великият китарист е и ще си остане РИЧИ БЛЕКМОР!!!Независимо какво казват и мислят другите!Всъщност,освен като китарист,аз го уважавм и обичам изключително много и като музикант,което включва и композитор(едно важно според мен качества за добрия музикант,затова и го споменавам! )
  9. Знам,че може би това не е точната тема,но понеже стана дума за "дерене" на гласа,искам да ви попитам какво мислите за стила на пеене на Аксел Роуз?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.