Jump to content
Българският форум за музиканти

djmitimix

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

djmitimix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, момчета! От скоро съм с PA 600. Вече ми дадоха няколко сета, но нито един от тях не ми върши работа, като цяло. Във всеки от сетовете си има по нещо хубаво. Та в този ред на мисли ... искам да ви попитам. Как мога да си направя мой сет. Тоест от всички тези сетове да си пробера каквото на мен ми харесва и да си направя само един. ( Ще се радвам да споделя/разменя и информация с вас! ) Facebook: Димитър Вихренов. Поздрави! И весели празници!!!
  2. Здравейте, банда! Изчетох цялата тема от самото начало до края! Беше ми много интересно! По принцип съм китарист, но от малък ме влече и клавиатурата. От няколко месеца съм собственик на Korg pa 600. Купих си го нов от магазина, но все още не му разбирам много, много. Имам няколко елементарни въпроса ( елементарни за вас ), от сорта на .. " Как да преместя ритми или бленди от един сет в друг " Приятели ме "почерпиха" с различни сетове. Но няма нито един, който да ми допада като цяло. За това искам от 2 или повече сета да си направя един, мой! Благодаря ви предварително, момчета! Весели празници! ( Ако някой има желание да ми отдели няколко минутки на лично, ще съм му много благодарен! Не знам дали е уместно да се пише за тези неща тук в темата и дали ще се приеме като спам. Предполагам всеки един от вас знае нещата, които на мен не са ми ясни. За това не знам дали ще е уместно да се коментират тук. ) Facebook: Димитър Вихренов.
  3. намери ме на Skype: dj_miti-mix Поздрави :)

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.