Jump to content
Българският форум за музиканти

tiho70

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно tiho70

  • Рожден ден 05/27/1970

Previous Fields

  • Инструмент
    Cort - Aero - 2 - BKS

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.hurkata.com
  • Skype
    tiho70

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sofia

tiho70's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, Колегата "Hillbilly" не е прав... и то не е прав за 3 (три) неща. Първо в подписа му има "дохона работа" - трябва да се поправи, а е пропуснал и поне няколко запетаи. Второ не е прав, че правописа и усещането за музика са свързани. Аз лично съм виждал ( и чувал) циганин на кларинет да се изразява много по-добре, отколкото на български. Друг е въпроса, че споменатия Музикант ( нарочно го пиша с голямо М, за да изразя уважение) едва ли е чувал за теория на музиката. За него в музиката, предполагам, е била практика и то от ранна детска възраст. Така че, ако позволите, бих предложил да не му се сърдим, а да го насърчим. И трето не си прав колега че, рока не вирее или пък вирее само в минало време. Докато има музиканти, опитващи се да го свирят и/или почитатели да го слушат, той ще съществува. Макар, че годинките ни понапреднаха, още не сме за Орландовци
  2. tiho70

    Cort KX-5

    Здравей, разбира се, че става. Всяка китара става стига да ти е удобна да свириш и да мислиш, че е красива. Това не е скъпа китара, така, че няма да похарчиш много пари. Като за начало е перфектна, после като посвириш и като разбереш какво искаш ще си вземеш нещо по-скъпо и качествено. Но защо не си вземеш тази: http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_23941/Cort_KX5_FR_BKM.html ... като гледам е същата, само, че е с тремоло.
  3. tiho70

    Remember

    Баси, няма нито рима нито ритъм. Друг е въпроса, че май съвременната поезия тези основни правила ги е позабравила. Автори, следвайте основните правила: - Изхвърляйте всичко, което ви звучи познато; - Търсете римите; - Не забравяйте ритъма. Текста на песента освен, че трябва лесно да се помни (рима, ритъм) трябва и да е смислен. Всичко това прави писането в мерена реч изключително трудно и сложно. Затова и хубавите поетични текстове са такава рядкост. Да опишеш някакви чувства и душевни състояния (дори и на английски) просто така не е достатъчно, не става за песен. То затова Adele изкърти мифките напоследък, просто няма свестни текстове, за музика да с=не говорим. А точно сега е момента. Света е гладен за нещо хубаво и смислено, за нещо различно!!!
  4. Скоро някой да се е свързвал с този лютиер? Ако да, можете ли да дадете актуален телефон или друг начин за контакт с него? Благодаря.
  5. Препоръчвам ви Васил за учител по китара, особено за деца! Преподава на сина ми, има много добър подход и лично отношение. Наблюдавал съм го как преподава и много ми хареса. Той е работил и преди с деца и е натрупал опит - наблюдава децата постоянно, намира общ език с тях, запомня индивидуалните грешки и работи с всеки персонално, дава им почивка, настоява твърдо, но не грубо. Васил е много културен, честен, откровен, внимателен с ученика, няма да скрие грешките му, а бавно и внимателно, урок след урок ще настоява за тяхното коригиране. Според мен Васил е почти изграден музикален педадог(въпреки, че е още доста млад), има необходимите знания и умения и най-важното има желание за развитие, за работа с ученици, за усъвършенстване. Искрено се радвам, че има и хора като него, останали все още в България. Тихомир Трифонов
  6. Здравейте, Търся учител по китара и евентуално синтезатор за 2 деца (10г.), но понеже живеят в София/Люлин бих желал евентуално преподавателя да живее в този район. Благодаря предварително. Телефона ми е 0898458344. Тихомир
  7. Здравейте, че имате доброто желание да помогнете се вижда от сайта ви. Направен е добре, обновявате го както се вижда. А дали ще успеете - то е ясно, вече сте успели. Изобщо не се съмнявайте, не се колебайте. Това е пътя - дерзайте.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.