Jump to content
Българският форум за музиканти

svetli.1991

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    vokal

svetli.1991's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ами хората, който ги продават не са музиканти... В първият ме притеснява това, че е на 6 години, и от година не е свирено на него и не е поддържан. До колкото разбрах трябва да се поддържат със зехтин. Незнам има ли проблем след като не е поддържан 1 година?
  2. Здравейте, родом съм от Монтана и там свирих в духов оркестър на баритон 8 години. Вече 4 години съм в Пловдив уча екология, както и да е по същество.. Имам желание да се науча да свиря на кавак просто много ми харесва този инструмент, свързвам го с природата традицийте, българското. Тъй като по северозападна България кавалът не е сред най-известните инстроменти, незная много неща за него, както примерно съм вещ в медните. Разгледах доста обяви, и стигнах до следният извод (трябва да е от дрян) и лично аз мисля да се насоча към ре строй. Има няколко варянта, за който ще се радвам да чуя вашето мнение. Не разполагам с много пари затова и изборът ми е в по-тесен кръг. Благодаря за помощтта! http://bad_link/kaval-i39901985 този е ползван и зглопките му са от калай http://bad_link/prodavam-kavali-i30669847 тези са нови и зглопките са от рог на животно http://bad_link/kaval-nov-i40038705
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.