Jump to content
Българският форум за музиканти

elec7ricu7ed

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

elec7ricu7ed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Китарата ми е навързана по тази схема и пак не се получава...Някой да има друго предложение ?Възможно ли е да съм объркал жиците на inpout jack-а ?Използвал съм за hot wire обвитото кабелче,а ground-а ми е голото кабелче,нали ??
  2. ...а и адаптера ми е neck.
  3. Ами мисля че ще ми свърши работа диаграмката. Иначе потенциометрите са ми по 500к като tone - потенц. ми е пуш/пул.Адаптера от друга страна ми е single coil sized humbucker ,при което ще е мн яко ако успея със switch-a ,да си направя coil tapping...
  4. Момчета,ще бъда кратък.Имам електрическа китара без инсталирани адаптери...съответно освен боди-то имам 1volume,1tone и 1(5way)switch на pickguard-a.Отделно съм си взел single coil hot-rails адаптер на Seymour Duncan SHR-1n.Можете ли да ме упътите как да си навържа електрониката. За протокола съм мн бос в тази сфера и въпреки че се рових във сайта на Seymour Duncan за схемата ,не успях да се ориентирам правилно.Ако ви трябва допълнителна информация,питайте. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.