Jump to content
Българският форум за музиканти

chamrock

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от chamrock

  1. Здравейте на всички тук. Тъй като не успях да намеря подобна тема, пиша директно тук с молба за информация, ако някой отдава/дава/знае или е чувал за помещение , което да се отдава ппод наем за свирене (по-специално тромпет) моля да пише. Интересувам с епредимно за часовете след рабоптно време, а именно след 18 часа, както и събота и неделя. Бих искал да наема таков апомещение, по възможност за всеки ден или за няколко дни от седмицата. Благодаря предварително! Тел. 0894418629
  2. Здравейте. Аз също съм учащ се тромпетист. След много съвети си купих точно този модел: http://www.thomann.de/de/yamaha_ytr_4335_gsii.htm и съм изключително доволен. Посъветвах се с професионални тромпетисти, всичките с БАХ 43-ка разбира се, и тази свирка им се видя много добра. Класа на тромпета се води за начинаещи и напреднали. Успех!
  3. Ако някой дава подобен курс моля, да изпрати лично съобщение.Имам собствен инструмент, но не съм свирил повече от 15 години.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.