Jump to content
Българският форум за музиканти

Zafirov

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    цигулка

Zafirov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Обществена Репутация

  1. Като гледам уроци е работата. Бихте ли ми препоръчали някой който преподава в Бургас?
  2. Значи не ме разбра правилно. От по лесно имах предвид, ако мога да си купя учебник по солфеж независимо, че до сега не съм учил такова нещо и тогава да науча движения ли не знам как се казват. Това според мен е по лесното.
  3. Цигулката някак си започна да ме влече и затова искам нея да науча. Значи 5 години на уроци трябва, а няма ли нещо по лесно?
  4. Здравейте, понеже цигулката ми стана много интересен музикален инструмент, а аз съм "музикален инвалид" бихте ли ми обяснили дали е късно да се науча да свиря на 15 години и ако не е, какво ще е нужно? Преди няколко дни се върнах от фолклорен концерт в Македония и Чехите ми скриха шапката с живия си оркестър. От тях се запалих на цигулка, но не мисля да си изкарвам парите с нея, както те сигурно ще правят, а просто любителско (ако това означава да мога да чета ноти и да ги свиря без проблем). Та въпросът ми е аз си нямам никаква представа от музиката, дори и не знам как имам 5ца по Музика, но това е отделна работа. Само едно знам, че било нужно да уча солфеж. Е как да го науча това? В книжарницата има учебници по солфеж, но като купя един учебник без цигулка и учител сам мога ли да се науча и дали ще ми е нужна цигулка, за да мога да го науча? Ако е да каква ще ми бъде нужна? Мисля, че има едни китайски ли не ги знам, но щом е китайско... вие знаете.. Благодаря предварително.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.