Jump to content
Българският форум за музиканти

CrunkSideRec0rds

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно CrunkSideRec0rds

  • Рожден ден 04/28/1994

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Варна

Contact Methods

  • Skype
    julian4042

CrunkSideRec0rds's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Може ли да изкажете някакво мнение относно следния текст Време е да чупя рекордите сега на къде си тръгнал ти с тая дървена глава? Летя над облаците,но без крила закрила,прикрила,пеперуда бързокрила ! Метафорични простотии ли говоря не смятам с тебе копеле сега да споря! Цепя тишината като баса в твоята глава над златните ниви летя и пея "оо небеса!" Като бясна стихия влизам в тоя бийт "добре дошъл" и ти във Владифорния стрийт ! Писна ми да гледам селските ти номера по-добре се разкарай,че изнервяш обстановката! Състоянието ти взема да се влушава трябва много да се внимава с тая слава! За къде си тръгнал брат ти не можеш да вървиш подавам ти ръка а ти от мене се боиш! Фабрика за лирика,рубрика за етика я отивай бързо да си пиеш антибиотика ! В далечината виждам онази тъмнина от мойте рими пак вдига ти се адреналина! Изговорил,проговорил и повторил "истини" запаси за себе си тези измишльотини ! Римите евтини,неповторими това не са рими т'ва са просто драскотини! На вън е тъмнина щот при мене е деня само като те погледна и ще те вкаменя ! Няма никва граница за култовата рима неповторима,неоспорима,водоразтворима! Надявам се да не ме тропате много
  2. Buy&Sell искрено ти благодаря за мнението! Напълно съм съгласен с теб : ) Аз съм още малък и е нормално текстовете ми да не са нищо особено ... Но човек се учи докато е жив : ) А и преди всичко тези неща трябва да се правят за удоволствие а не защото "трябва" ! Поздрави! : )
  3. Не знам какво мислят останалите,но ще се опитам да споделя моето мнение. За мен РАП-а (Rhythmic American Poetry/Ритмична Американска Поезия) е стил в който може да се пее за абсолютно всичко! Като започнеш от безсмислени и изтъркани теми като пари,коли,жени и стигнеш до дълбоко социални и важни теми като беднотията,убийствата,наркотиците,престъпниците,политиците и тн... Всяка една песен от този стил може да се приема и като "игра/история" която се състои от различни срички и думи които образуват рими! Една сложна рап песен може да се приема различно от различните хора! Всичко зависи от тяхното ниво на интелигентност. Едни просто ще се кефят докато я слушат,други ще помислят върху думите чрез които се изразява проблема/темата !
  4. Ето няколко реда за положението на България видяно през моите очи! Сега измислих този текст! За първи път в този форум Просто исках да е нещо ново! Текста е измислен по един бийт (мелодия,инструментал) за това който го иска може да ми пише на скайпа : ) "Изгубени в прехода" Хората се чудят как деня да преживеят а депутатите по телевизора се смеят! Отправят си словесни атаки едни към други къде е силната родина,кой я погуби? Бройката на просяците увеличава се кризата в държава задълбочава се! Все повече хора се питат "защо живеем" дали скоро ще има причина да се смеем? Принуден си до края кредити да изплащаш от чужбина в България парите си да пращаш! Живота преминава в непрекъсната борба или ставаш роб или се молиш за храна! Изборите се печелят с десет лева на човек подкупи,убийства,катастрофи просто няма ред! Купи шофьорска книжка купи и диплома след това човека свърша в операционната! В очите на хората се вижда само злоба винаги ще мразят за това няма умора! Българите сме като конник без глава вместо да се променим гледаме в тъмнина! _____________________________ Както и да го погледнем това са просто няколко реда! Не съм професионалист! Правя го за удоволствие : ) Предварително се извинявам ако съм допуснал правописни и пунктуационни грешки! Искам само да кажа,че предпочитам всички да са искрени с мен,и да изразят своето мнение без да се притесняват,че ще ме обидят или нещо такова! Градивните критики са най-хубавото нещо! Така всички ставаме по-добри! Не е ли така? Поздрави!
  5. Здравейте и от мен : ) Казвам се Жулиян,на 17 години от Варна. Случайно попаднах на този форум и се надявам тук да открия нови приятели От 14-15 годишен започна да ме влече писането на текстове и мисля че горе долу ми се отдава (без да се хваля). Стила който слушам е Рап/Electro/House & Tehno... Мисля скоро да започна да се занимавам с записване на рап песни,но времето ще покаже. Виждам,че форума е насочен към Рок музиката и затова се надявам да не ви дразня с моето присъствие! Поздрави
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.