Jump to content
Българският форум за музиканти

BadApple

новаци
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

BadApple's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. BadApple

    Песен

    Не ми харесва. То зависи какво искаш, де, ако има хубава ритмика песента няма значение колко е силен текста понякога. Но като начин на изразяване, нацелване на рими и т.н. - ъ-ъ, поне за мен.
  2. ^ Прието и предадено, брат, мерси!
  3. Еми то няма какво да се каже много по темата. Казвам се Александър, засякох няколко познати ника от други форуми, ама май - неактивни. Обичам да пиша, да чета, да общувам с хора и се интересувам от икономика/политика, защото са ми вързани със специалността в унито. Хванал съм сега една китарка да подрънквам, та се регнах, за да следя и обменям опит с колегите по-дълго свирещи и по-професионални, че съм решил да го карам на впечатления и онлайн самоучители, нещо учител методиката не ми допадна преди. Здраво и наздраве
  4. И аз съм насреща за помощ/работа и изясняване на параметрите относно нея. Но, както каза горе колегата:
  5. Реално езикът ни е адски богат, стига да искаш да го използваш както трябва. Да не говорим, че е и мелодичен (поне според мен), което допълнително го издържа естетически.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.