Jump to content
Българският форум за музиканти

Явор тъпото

Members
  • Мнения

    167
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    10

Явор тъпото last won the day on Септември 23 2011

Явор тъпото had the most liked content!

Previous Fields

  • Инструмент
    смуча

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Явор тъпото's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-374

Обществена Репутация

  1. ^^^ Да, но все пак има значение кой казва мнението, ако примерно е някакъв музикален инвалид, трябва ли да му обърнем внимание? За нас най-важно е, че клубните ни изяви предизвикват истински фурор, значи ние си имаме своята публика, остава само да се развиваме в същия дух
  2. ^ А Вие, ако мога да попитам, някаква звезда ли сте в музикалния бизнес, или сте просто някакъв анонимен, бездарен форумен драскач, мечтаещ или по-скоро бленуващ за световна слава?
  3. ^ От твоето конкретно мнение репутацията ни едва ли ще пострада, все пак ние сме музиканти, при това родени такива, а хората гледат таланта, както са казали мъдрите, ако мога да ги перефразирам, по думите посрещат, по таланта изпращат!!!
  4. Ето ни отново нас, красиви, талантливи, все по-известни... Към Вяря - благодаря ти за интереса, ето тук може да чуеш някои наши парчета: Там имаме и снимки от някои наши лайв-забивки, повярвай ми, къртим здраво !!! Между другото, ти си страхотна вокалистка, бихме се радвали да направим някой съвместен проект!!!
  5. Дами и господа, съфорумци и съфорумки, за тези, които все още не знаят и за онези, които все още не са в час, представям ви най-яката, най-обещаващата и най-уникалната българска рок-група!!! Призовавам Ви да ходите на техните концерти, да купувате техните албуми, защото скоро ще станат първата българска група, популярна в цял свят!!! Ние сме "5-то чувство"!!!
  6. То и аз се усмихвам, когато някой ми се хвали с Ибанеца си, само че усмивката ми не е снизходителна
  7. Най-накрая лъсна грозната истина за тия прехвалени Ибанци, аз вярвам на Дими, едва ли той е най-големият карък в света, а всички останали нямат никакви проблеми с Престижите,а някои от мненията тук определено намирисват на изказани от хора, гравитиращи около някой музикален магазин - сигурно малко хора знаят, че в българия се внасят китари, които са ментета на китайските китари, тоест правени са нелегално в Китай и нямат нищо общо с китайските заводи на Ибанец.
  8. Дими, тази китара, за която става въпрос в темата, не е ли същата, дето си пуснал за продажба? Гледам във форума на джемсайт си писал, че си влюбен в нея, какво стана, всъщност, че така бързо я разлюби?
  9. Майсторчето е на ниво, не отричам, но за пореден път се убеждавам, че гарланда не става за хеви риффинг - колкото и да се мъчи да копира Меса-та, явно на машинката не й достига гейнец
  10. Ами доста сполучлив резултат, особено като се има предвид, че ти отначало изобщо нямаше идея какво ще се получи, а то не само се получи, ами звучи доста интересно и различно от утвърдените маршалски, фендерски и прочее стандарти. Жалко е, че нямаш време да завършиш окончателно проекта и да се получи една образцова кустом-глава.
  11. Ами Рахата, качи някой семпъл на синия, да чуем колко е хай-гейн, но ми прави впечатление, следейки обяните, че педали доста често сменяват собствениците си, явно всеки гледа да се отърве и да пробута джаджата на следващия ентусиаст. Същото положение наблюдавам и при S-амповете - от 150 лв, каквато е цената на нов такъв(доколкото съм чул), по обявите тук може да си купиш такъв за около 50 кинта, това за какво говори?
  12. Значи изслушах много внимателно тракчето и според мен ти нямаш вокални проблеми, а според стандартите на бг-рапа, ти не си по-зле от един Спенс, да речем, да не говорим пък за някакви си шамарковци, ванковции и прочее "ряпъри". Струва ми се, че някой голям "разбирач" или "авторитет", каквито у нас има на всяка крачка, ти е подрязал крилцата, а ти пък си го приел твърде сериозно, понеже явно все още нямаш достатъчно самочувствие. Аз само мога да те посъветвам да продължаваш смело, главата горе, самочувствието в тавана и да не ти пука от мнението на тоя или оня - таланта си го имаш, останалото е работа, бачкай здраво и се надявам скоро да покориш българската рап-сцена
  13. Чудесна ти е идеята, но искам да те подготвя за това, което ще те сполети тук - значи във форума има няколко човека, набедени или по-скоро въобразяващи си, че са капацитети от световна величина, та точно от тях ще търпиш постоянно критики, ирония, подигравки и прочее,бързо ще ги разбереш кои са. Ако питаш защо, ще ти отговоря директно - защото тия личности смятат, че да правиш кубета, глави, усилватели и прочее оборудване не е за простосмъртни като теб, а само за богоизбрани като тях, а освен това ги е страх, че ако всички почнат да си правят кубета, те ще останат без работа, понеже изкарват някой и друг лев от сервизна дейност или чат-пат някой се излъже да им поръча някаква джаджа. Та такива ми ти работи, все пак се надявам темата ти да се получи интересна, градивна и продуктивна, тоест накрая да направиш едно яко кубе и да натриеш носовете на въпросните капацитети
  14. ^ Ами определено звучи по-здраво и дори по-изчистено от амповете на Грегг, въпреки, че вероятно още ще работиш по схемата, така че дай малко повече самочувствие, наистина се справяш страхотно като за първи амп
  15. Не става въпрос за смелост, а за реалност - въпреки подигравките, които пича получи от великите форумни "капацитети", той се справи наистина впечатляващо, а това все пак му е първия амп, представи си ако реши да ги прави по поръчка колко добър ще стане Именно такива кадърни, можещи, упорити и амбициозни личности трябва да се подкрепят и издигат, но и тук във форума, както и във всички сфери на живота у нас, на кадърните се пречи, отхвърлят ги, иронизират ги, внушават им, че няма да успеят и прочее, затова и страната ни никога няма да прокопса!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.