Jump to content
Българският форум за музиканти

deian

Members
  • Мнения

    137
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара, гайда

Последни посетители

531 профилни разглеждания

deian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. deian

    Offroad

    Абе, забравете! Знаех, че не трябва да пускаме клипа тук. Не знам къв е стила-тия дето го плюят, също не ги знам. Не знам за звука-питайте Боби /sw1tched/ -той го прави-на хората им харесва! За клипа- няма кво да ви разправям щото няма да разберете-нито сте помирисвали мотор, нито знаете, че това не е клип, а нашият начин на живот, които не разбирате, не умеете и не харесвате. А, ако в Димитровград смятат, че липсата на силикон е ретро и е краят на 80-те - мога само да ги съжалявам! Александре /vhcs/-ти си ни басист, въпреки че живееш в Мюнхен и правиш работата с теб кошмар. Като не помагаш и не беше с нас на Мургаш-не пречи! В този форум повече нямам място и моля модераторите да ликвидират регистрацията ми! Благодаря на малкото истински фенове, които ни подкрепяха!!! Изтриването на този пост няма да промени решението ми! Поздрави!
  2. deian

    Offroad

    Боби, това е версия за youtube , а там надявам се знаеш се пускат максимално "олекотени" версии за да вървят и при по-лоша връзка /и апаратура/, особено когато парчето е толкова дълго-6 мин. На "тежката" версия естествено, че звукът е стерео. Другият коментар с учтивата форма "...сорка" за годината 2010 не разбрах поради неговото изчерпателно дълбокомислие. Усещам обаче мирис на обидно отношение и ще го отдам на опит за заяждане и невъзпитание. Поздрави!
  3. deian

    Offroad

    Имам удоволствието да Ви представя първото официално видео на група Offroad. То е на едноименното парче и бе заснето в рамките на 3 дни в екстремални условия на връх Мургаш. Приятно гледане!
  4. deian

    Herman's Wolf Band

    Това беше много талантлива банда! Ужасно ми е мъчно за Духи-почина в нашата клиника /работя в Пирогов/. Беше толкова млад и талантлив, а същевременно неспасяемо болен... Истинска трагедия... Вечна му памет!
  5. Опитай с друга струна /за китара например/-не е нужно непременно да използваш комплект. А избора на струни наистина е малък. Най-недоволен съм от една пловдивска фирма /последния път само нейни комплекти се продаваха и то само в "консервата"/и мисля вече да не купувам комплекти, а да си ги "правя" от китарни. Успех!
  6. Без да се правя на интересен- с твоя човек разсъждаваме по подобен начин /въпреки, че не сме будисти/. Това ни накара да пуснем първия си албум безплатно. Получи се това:http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=80799 Не казвам, че така трябва да се прави. Не искам обаче и на мен да ми казва някой как трябва да правя. Поздрави!
  7. Абе то във всички области българите са си такива-не само в музиката /и не само класиците/. Прееби другарче е най-масовият спорт в тая "държава" и всеки се гордее колко виртуозно го е овладял... Важното е като паднеш пак да станеш и на удара да отвърнеш с два!
  8. Ако е неправомерно уволнението / и една адвокатка във Видин казва на съдиите какво да правят/ обжалвай в по-горна инстанция. Ясно е , че Видинската филхармония е както каза "изгубена кауза" за теб /дори да спечелиш делото няма да си добре дошъл там/, но ако ще се бориш-бори се докрай-поне това призовава поста ти. Можеш да изискваш и обезщетение за пропуснати ползи. Не знам как ще ги стигнем европейците, но ако си намериш читав адвокат ще имаш по-големи шансове. Успех!
  9. Всеки има право на избор и не знам за какво е тази тема. Но все пак има някои важни аспекти свързани с нея: 1. Пуснеш ли на пазара нещо веднага в нета излиза пиратската му версия. Ако го пуснеш безплатно-не печелиш, но преебаваш и пиратите /което си заслужава адски!/ 2. Човечеството дава все по-малко пари за музика и култура /затова има все по-малко и музика и култура/ и все повече за едене и пиене. За това пак е виновно обвързването му с нета /където има "всичко"/. Никога повече Моцарт няма да е добре дошъл в кралските дворове-заместиха го техно партитата, коката и екстазито. 3. Това е шанс неизвестни и нискобюджетни банди /а и такива които са загубили популярност и се мъчат да си я върнат/ да получат широка аудитория с минимум разходи по реклама. В съвременното общество ако едно нещо струва 2 лв, след като го рекламираш става 10 лв. Кой ще го купи ако не е стока от първа необходимост?.. 4. Ако никой няма да даде пари за албума ти не се надявай, че ще се избият и да го свалят в нета. Което е добро е добро, което не става-не става /дори без пари да е!/. 5. Да не забравяме , че все пак има и музиканти, които искат да подарят продукта си на хората, а не непременно да им го продадат на най-изгодната цена. 6. Хора, които най-много критикуват тази практика /видите ли ги тия-не уважават труда си,подбиват пазара и т.н./ най-често го правят от завист /и страдат от творческа импотентност/ и са реализирали гордите продажби от 15 диска. Това е моето мнение и не ангажирам никой с него! Поздрави!
  10. "Инструкции" в писмена форма май няма да свършат работа. Добре е да вземеш 1-2 урока и да уточниш за каква гайда става въпрос-каба или джура. Гайдата е капризен инструмент и поне в началото трябва малко помощ от приятел. Поздрави!
  11. Ако само за това ти трябва що не си купиш само кабинка /продават разглобяеми/ и така няма да се налоши да тунинговаш цялата стая. Поздрави!
  12. За какво ти трябват и какви /по-евтини, по-скъпи/? Поздрави!
  13. Няма как да си помагаме без да посочваме адреси, фирми, хора, телефони и т.н.-как иначе ще се свърши работа? Така, че не би трябвало да се приема за реклама. Пищялката може да се тества и в къщи с комбиниран уред или с обикновена батерия от 9волта /виж пак параметрите на колоната но досега не е имало проблем/. Не чуеш ли лек звук-мъртва е. Пищялки има и в една пряка на Пиротска срещу малкия ЦУМ. Успех!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.