Jump to content
Българският форум за музиканти

SODOM

новаци
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.sodom.free.bg
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    Плевен
  • Interests
    Военна техника,музикални иснструменти и метъл.

SODOM's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, При разглабяне на кубето си (fender frontman 15G ) от чисто техническо любопитсво забелязах, че на платката е оставено място за монтиране на ревърб.Някой може ли да ми предостави точната схема на ревъб-а? Благодаря предварително. Поздрави.
  2. Ефектите могат да будата поправени във всеки серзвиз за електроника.Едва ли ще ти вземат много.Доколкото знам ефектите не са чак толкова сложни за направа и ремонт.
  3. Megadeth-Symphony of destruction.
  4. Тия германиеви диоди май доста трудно се намрират.Аз си търсих такива за един дистър който правех съвсем в началото и не можах да намеря по магазините,и се наложи да искам от приятел.
  5. Ключове на Стагг има за по 5 лв 3-броя на един корпус.10лв за 6 ключа.Монтират се посредством 4 винта.Доколкото знам,не е удачно да се боядисват класически китари,за да не загубят качеството на тона.
  6. Моя електрически Орфендер го държа с грифа към стената,за да не се изкривява грифа уж.Кухарката ми (също Орфей) я държа облегната на ключовета пак към стената.Скоро обаче мисля да запаля електрожена и да си направя една стойка за електричарката.
  7. И аз ремонтирах една такава талпа.Много зор беше.Инлейте бяха абсолютна пародия,ама сега по-заприлича на нещо.Поне сега свири ли?
  8. Браво пичове!!!Вокала не се чува ясно на моменти,ама тва май от записа. Успехи!
  9. пич орфендера ти и златен да е пак нема ми мине склаера нито на звук нито ма нищо само като си спомня как изглеждаже орфендерския гриф и що нокти съм чупил в него и раката ти лепне по старото дърво въобще не ми ги разправяите Един нов гриф и ключове, сменени адаптери и Пълдина кърти мивки.Малко тунинг и заспива по мое скромно мнение.Кеф ти да палм мютваш кеф ти да влачиш.И най-вече много
  10. Каква мислите за Орвендерите ?Аз съм с такъв красавец,от който само тялото и предният адаптер седи.Аз лиочно си обичам Орфейката.С този гриф и кючове кърти мивски и по мое мнение е далеч над Squaier ,Behringer и евтините Yamaha.И с 3-те модела съм свирил и тунингованият Орвей ги бие отвсякъде.
  11. Не ми прилича на Орфей,защото като гледам не се наблюдава тялото да пречи на достъпа до високите прагчета.Определено не е за изхвърляне!
  12. Аз вчера минах през Динакорд ама цените са си същите,едва ли ще има намаления
  13. Свирил съм с Бехрингер (имитация на Фендер),след това Свирих и на Скуайер (също имитация на Фендер).Скуейера бие Бехрнигера по всички показатели.Бехрнингера не си заслужава парите,по добре си вземи някой Стагг или Скуайер.
  14. SODOM

    Death Metal

    Аз свиря с Диджитек,и според мен този ефект става за почти всички екстремни стилове,включително и блек.Свирил съм с ефектите на БОС,но според мен Диджитек-а ги превъзхожда.
  15. Купувам си перца Fender за по 1 лев всяко.Предпочитам от по-дебелите 1.0 мм
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.