Jump to content
Българският форум за музиканти

animester

newbies
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About animester

  • Rank
    Ослушващ се
  1. Честно казано не защото на този етап няма буквално нищо така че каквито и опции да изскочат бих ги обмислил(дори и цената да ми е висока в момента). Просто искам да разбера ако нещо ми е убягнало-сайт,магазин,човек който продава на частно-каквото и да е защото е малко потискащо да знаеш че като си левичар и то в малка страна едва ли не нямаш право на шанс да свириш на подобен инструмент. Естествено има eBay и подобни но защо да ми се налага да търся инструмент от чужбина и да плащам огромни суми за доставка при положение че 'нормалния' еквивалент на 7-струнната китара'Х' която евентуално бих си харесал вероятно е наличен в някой български магазин за не-лоши пари.
  2. Интересува ме дали някъде в България въобще има 7-струнни китари за лява ръка понеже имам чувството че преобърнах целия релевантен интернет и все пак не можах да намеря нито една.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.