Jump to content
Българският форум за музиканти

iansen

новаци
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно iansen

  • Рожден ден 03/06/1974

Previous Fields

  • Инструмент
    Ibanez RG470

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    303451243

Profile Information

  • Location
    Бургас

iansen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Извинявам се за късния отговор.Не съм имал никакво намерение да я продавам.Сетвал съм я в хоризонтално положение на Флойда както си е по инструкция.Не съм имал проблем с оригинален Флойд но с този..Всъшност поради изяждането при едната остова Флойда е нестабилен и играе в едната част.Красен е прав - просто изработката и материала не са качествени.Но за тези пари толкова .Благодаря за съветите !
  2. Съжалявам за правописните грешки.Публикувах без да видя
  3. Тремолото е Edge 3.Китарата купувана от продавалник и в последствие видях проблема с тремолото.Беше и изядена основата при единия стъд.Инвистизия в нов Флойд ми се струва смешна за такава китара.Проблема-въпреки настройкоте на тремолото които направих и със сетнати 5 струни и заключени,шеста разстройва китарата тотално всички останали.Нямам да лъжа зелта я да я сетна и продам в последствие.Ако има някой решение(четох каквото намерих в форума не ми помага)ще съм благодарен.Или някой мераклия да я вземе и така за 270 лв.
  4. И когато говорих за торенти имах предвид именно туинс торент С по два сийдъраа за файл
  5. Аз дърпам 4 гб за ден.Говоря за другите които не могат да си го поволят Не само съм ги чувал но и ги ползвам!както и да е
  6. Сигурно темата е за линкове но тъй като ми е първо мнение моля да ме извините.Първо искам да дам един линк който сигурно знаете но все пак...http://www.gersic.com/plugins/index.php?daCat=-3 Но темата ми беше за друго-за това че при толкова много музиканти в България си нямаме собствена база за обмен на файлове.Знаете трудноста при сваляне на софтуер особенно при големи файлове и малка скорост.С радост бих споделил всичко каквото имам-о/о 50 гб софтуер стига да имам тази вазможност.Ако някой има вазможност да направи дц хъб....Казвам това единствено зашото в българския торент просто няма сийдъри ма ний сме си такива на нас да ни е добре пак другите...
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.