Jump to content
Българският форум за музиканти

Thrashed

Members
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Thrashed

 1. Здравейте, Търся ентусиасти за неангажиращ проект, тип трибют на америакнците "Misfits". Става въпрос за град Варна, имам репетиционна и мога да взема една от следните позиции - китара/барабани/вокал (не е желателно). За сега се търсят барабанист и басист. След евентуално намиране на хора и няколко репетиции, ще се помисли и за вокалната партия. Целта на проекта е просто забавление и живите изпълнения не са задължителни. Възрастта или пола не са от значение, стига хората да са надъхани и да се забавляват. За контакт: mrthrash3d@gmail.com https://www.facebook.com/iwan.lazarow
 2. Здравейте! Какво мислите за цялото това нещо? Mental Amputation
 3. С бандата записахме преди време едно албумче .. как ви звучи?
 4. Благодаря! Цялата препратка към играта идва изцяло от вокалиста. Името на албума и първта концепция за обложка бяха негови.
 5. Съгласен и благодаря за отговора. За втория вече сме се ориентирали към по-разнообразни композиции.
 6. Thrashed

  Terravore - Apocalyptic Impact EP

  Благодарим ! Може би да .. барабанчето изпъква прекалено много.
 7. То минаха 2-3 месеца от както го пуснахме, но все пак .. https://www.youtube.com/watch?v=LkpSH6GxYuk
 8. Квот такова

 9. Това е моята класация ... каква е вашата ? 10.Kataklysm - Shadow & Dust 9.Cannibal Corpse - Tomb of the Mutilated 8.Asphyx - The Rack 7.Black Sabbath - Master Of Reality 6.Exodus - Bonded By Blood 5.Pantera - Cowboys From Hell 4.Megadeth - Peace Sells 3.Sodom - Agent Orange 2.Slayer - Reign In Blood 1.Kreator - Pleasure To Kill
 10. Здравейте ... свиря траш и дет метъл с един барабанист и имаме вече около 10 готови песни.Аз съм заел и ролята на вокал (освен китарата), но писането не ми се отдава много, за това се обръщам към вас.Пари не предлагаме защото нямаме .. ако някой случайно пише за удоволствие и няма проблем да сподели лириката си ще се радвам да се свърже с мен тук .
 11. http://mmg-music.com/content/boss-mt-2-metal-zone точно туй .. за пръв път да се похваля
 12. Thrashed

  Metallica - Blackened(Intro)

  "Обърнатата" версия ми звучи по-добре
 13. Thrashed

  Metallica - Blackened(Intro)

  https://soundcloud.com/abductor/blackened-intro-metallica Наздраве .. оплюйте ме !
 14. Thrashed

  Metallica - Blackened(Intro)

  Ето в случай, че горният линк е прецакан
 15. Не е нужно да се изпада в големи "научни" размисли и страсти.Всеки има различни вкусове .. просто е нужно да се чуе как звучи, да се направи сравнение и туй то.
 16. Thrashed

  Кой с каква китара почна?

  Най-евтиния модел на джаксън Още свиря с него Върши ми работа свиря трашария и дет.
 17. Мисля че ще е добре да направим един голям списък с клубовете по България.Потърсих в търсачката и подобна тема не открих и според мен ще е полезно да има подобна информация във форум пълен с металяги и рокери .. Нека започна с някои които аз знам ... "The Box" Намира се в София - Бул. Сливница 178 - http://www.facebook.com/pages/Club-The-Box/244519715682 Наскоро пичовете смениха мястото на клуба и сега е по-широк и готин. "Rock Bar Fans" Намира се в София - http://www.rockbarfans.com/bg/ "Club Pork Pie" Намира се в София - Борисова градина (над Колодрума и езерото с лилиите) - http://www.facebook.com/pages/ska-reggae-club-Pork-Pie/124865104218679 "Angel Heart" Намира се в София - http://www.facebook.com/profile.php?id=100001594595825 "Club Mixtape 5" Отново в София - http://www.facebook.com/mixtape5 "Sofia Live Club" София - http://www.sofialiveclub.com/ "Club R.B.F" София - http://rocklivebg.com/web/archive-2012-web/venueevents/34-rbf "Thrash Zone" (Sofia) http://www.myspace.com/thrashzonebar .......... http://www.facebook.com/profile.php?id=100000226687539 "Club Blue Box" София - http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.hmsu.org/images/bluebox_map.gif&imgrefurl=http://www.hmsu.org/index.php%3Fcmd%3Dhottopic%26htid%3D154&h=383&w=562&sz=47&tbnid=Bq7zk2q1QMDeSM:&tbnh=82&tbnw=121&zoom=1&docid=j4MgQWEcXPiTJM&hl=bg&sa=X&ei=Hqp4T4bGFejN4QSW_cGKDw&ved=0CFMQ9QEwBQ&dur=201 "Thrash Zone" Велико Търново (незнам адрес, не намерих и сайт) Това е всичко за което се сетих и открих Помагайте колеги
 18. Thrashed

  Революция Z - Аз искам (cover)

  Хилбили има право ... Слуха е важно и полезно нещо .. Пък дори ако не можеш да изкараш тази песен по слух ... има видео .. на което се вижда всичко.
 19. https://soundcloud.com/abductor/thrash ... Да попитам ... става ли за нещо ?
 20. Thrashed

  хеви мИетал

  Благодаря за отговорите ... въпрос .. Подобни неща къде трябва да бъдат поствани ... в джем ? За заглавието не съм съгласен ... за всичко останало да !
 21. Thrashed

  Motorhead -Ace of spades

  убаво е ! кефи мъ !
 22. Thrashed

  Kreator

  Култ !
 23. Thrashed

  Kreator

  Hordes of Chaos - Enemy of God - Надявам се да няма много грешки и се извинявам за качеството ! Наздраве
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.